daniel_smd Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 Am un generator de functii E0507, care nu merge. Am cautat schema si nu am gasit nimic...( a mai cerut cineva schema, fara nici un raspuns). Am o intrebare legata de blocul de alimentare: am urmatoarele tensiuni la iesire (de la stanga la dreapta):-5V, -15V,GND,1.18V 15V, 24V. Mi se pare mie sau tensiunea de 1,18V nu are ce cauta acolo? Care ar trebuii sa fie valoare ei?[presupun ca acolo este unul din defecte] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiniTehnicus Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Ar trebui sa fie tensiune de +5V, cea de -5v exista.Si mai ai una diferentiala de +/- 15v. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MifTy Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 dac? în ?la vezi numai TTL-uri, trebuie s? ai ?i +5 Vol?i...tensiunea de 24 de vol?i ar trebui s? alimenteze formatorul de intrare... ar trebui, spun din amintiri, am reparat unul acum mul?i ani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel_smd Posted March 5, 2008 Author Share Posted March 5, 2008 am gasit nite cdb'uri => +5V mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.