Mircea2134 Posted April 10 Share Posted April 10 Ce stiti de cei de la Recotech? Ati avut experiente cu ei? Este adevarat ca perecep preturi foarte mari? Cei de aici se cam plang de ei: https://autolatest.ro/stiri/de-ce-nu-recomandam-piesele-si-serviciile-recotech-econet-auto-si-dezmebrari-gagu-ilfov/ Multumesc! Link to comment
ElMechanic Posted April 14 Share Posted April 14 Cineva a spart gheata! Incep sa curga recenziile negative si despre ei. Au dreptate cei care scriu acolo pe site, acest "colhoz" de reparatii motoare este o cloaca infecta de tepari. Le duci motorul sau piese la reparat si dupa cateva zile iti dau un pret foarte mare de reparatie, dar fara a-ti da posibilitatea sa ti-l mai iei inapoi. Practic ti-l confisca si trebuie sa accepti sa platesti suma foarte mare. Am avut o singura colaborare cu ei, dar nu imi mai trebuie. Pentru un bloc motor de Mercedes Sprinter m-au tinut 3 saptamani si jumatate, iar de pretul de reparatie nu va mai spun, mai bine dadeam masina la remat si cautam altceva. Data viitoare o sa merg la cei de la Cornetu, si-au infiintat niste turci un service nou, am vazut ca isi fac reclama pe facebook si par foarte profesionisti. Recotech = teapa maxima! Bani multi, calitate putina si oameni dubiosi. Orice problema ati avea la masini sau la motoare, ocoliti-i pe cat de mult posibil. Patronul sau cine raspunde la telefon este foarte amabil, dar tot acea persoana este cea care iti spune ca iti va trimite factura catre plata si ca trebuie sa anunti contabilul sa le faca transferul, ca nu se mai poate sa iei piesele de la ei, ca s-au apucat deja de lucru. NU RECOMAND! Acesti indivizi din Gagu Ilfov sunt de evitat! Orice colaboarare cu ei este de evitat! Link to comment
Recommended Posts