GS Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Salut!Revin cu o alta intrebare:Am un PC cu placa audio on board care dispune de iesiri 5.1(iesirile sunt specificate in cartea tehnica,nu le stiu pe dinafara,se folosesc cele 3 mufe "line-in","mic.","line-out".).Am si un sistem 5.1 care se aude bine,dar nu are legaturi specifice pentru PC(are legaturi RCA,pentru DVD player si o intrare stereo,tot RCA).Pot face o adaptare cu mufe RCA la un capat si mufe jack stereo la cealalta cu ceva sanse de reusita?A mai incercat cineva?Multumesc anticipat pentru sfaturi.GS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr4g0n Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 iei cabluri cu jack intr0un capat si rca in celalalt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kelloo_bro Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Iti poti monta sistemul stereo (fara sa folosesti toate iesirile placii de sunet, ci doar cea pt front-uri, cred ca de culoare verde e).Iti iei un cablu cu o mufa jack intr-un capat si rca in celalalt.O sa mearga :supz: :smt035 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kytan666 Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 in primul rand spune exact ce intrari are sistemul , apoi daca vrei sa-l folosesti multicanal din placa de sunet , sau stereoca sa folosesti placa de sunet in regim 5.1 iti trebe 3 cabluri jack-RCA, trebuie sa setezi placa 5.1 , sa ai drivere bune , sa setezi winampul corespunzator (cu o cautare pe Gogu gasesti mura'n'gura ).daca sunetul e on-board si e cu 3 iesiri si nu cu iesiri independente pe canale nu merita sa pui placa in 5.1, sunt slabe sanse sa ai un chip de sunet calumea , un singur cablu jack -rca si vezi ce intrare stereo ai pe sistem , si sistemul va singur semnal in toate canalele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Daca ai o placa de sunet 5.1 poti folosi asa ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts