ionut120v Posted April 6 Share Posted April 6 Adaugarea unui shunt incircutul de comutatie lungeste mult bucla de forta, decuplarea e bine sa fe cat mai aproape de trazistori, adaugarea unui shunt intre trazistori si condensatorul de decuplare inrautateste mult stabilitatea circuitului. De aceea citirea tensiunii D-S in conductie e mult mai OK. O fi bine daca inseriez cu diodele schottky cu carbura unele schottky cu siliciu si citesc tensiunea acolo? Link to comment
validae Posted April 6 Share Posted April 6 Ar fi bine să citiți bine ce ați scris înainte de a posta.Ce vrea să insemne ,,desturare,, ??? Desaturare probabil, dar cred că am trecut de anii când ,,mâncam,, litere, nu ? Link to comment
daniels Posted April 6 Share Posted April 6 Posibil destructurare. Ii place sa se exprime pretios. Link to comment
ionut120v Posted April 6 Author Share Posted April 6 Desaturare am vrut, rog a se corecta, cand ma grabesc le pocesc rau, ar putea avea legatura si cu fuctionarea lixului, uneori am vazut ca editorul ia razna, pe alte laptopuri mai slabe mergea mai prost, asta e totusi un sistem decent, I5 generatia 10 cu 16 GB DDR4. Link to comment
bolek Posted April 7 Share Posted April 7 Acum 14 ore, ionut120v a spus: O fi bine daca Nu. Sau poate la sute de herzi, nu la HF. Am folosit solutia asta si merge prost in primul rand pt ca nu se deschid si inchid toate semiconductoarele odata, si o sa ai un zgomot de comutatie pe iesirea de CS mult mai mare decat semnalul util. Pune un mos de curent mic si tensiune mare comandat simultan cu cel mare si citeste pe el , asa se face si in cipuri doar ca acolo sunt pe acelasi die. https://www.all-electronics.de/wp-content/uploads/migrated/document/168591/ff7dba9467c.pdf Link to comment
ionut120v Posted April 7 Author Share Posted April 7 Acum 9 ore, bolek a spus: Nu. Sau poate la sute de herzi, nu la HF. Am folosit solutia asta si merge prost in primul rand pt ca nu se deschid si inchid toate semiconductoarele odata, si o sa ai un zgomot de comutatie pe iesirea de CS mult mai mare decat semnalul util. Pune un mos de curent mic si tensiune mare comandat simultan cu cel mare si citeste pe el , asa se face si in cipuri doar ca acolo sunt pe acelasi die. https://www.all-electronics.de/wp-content/uploads/migrated/document/168591/ff7dba9467c.pdf Aveam in plan ideea asta sa pun un sic mosfet de 1 ohm in paralel cu cel de 20 mohm, in paralel cu sic mosfetul nu pot pune nimic cu siliciu pentru le face muci, din pacate am doar o bucata pe stoc, am nevoie de doua pentu punte, dar macar pot proba conceptul. Link to comment
Recommended Posts