Ujio Posted March 29 Share Posted March 29 Eu am avut in masina la misto o camera falsa catre geamul sofer si cind ma oprea politia se purtau exemplar,de frica.Voi de ce tineti camera in masina si orientata catre unde? Link to comment
doru3160 Posted March 29 Share Posted March 29 Cam asa arata cu ambele în soclu. Am folosit zona din parbriz prin care oricum nu ai ce vedea. Acum 43 minute, Ujio a spus: cind ma oprea politia se purtau exemplar,de frica Când te oprește pt că ai avut talpa groasă sau nu ai acordat prioritate, li se rupe de camera ta. Eu o țin orientata spre față respectiv spate, cu unghiurile largi de filmare. Pana la urma e camera de trafic, nu văd de ce aș orienta-o altfel. Aia de spate, e tot asa, în afara câmpului vizual, mascata vederii de lampa de frână. Mergea lipită puțin mai sus, dar nu am vrut să lipesc peste traseul dezaburitor. Pe afara nu pot poza, nu se vede nimic din cauza reflexiei. Link to comment
Guest Posted March 29 Share Posted March 29 1 oră în urmă, Ujio a spus: Eu am avut in masina la misto o camera falsa catre geamul sofer si cind ma oprea politia se purtau exemplar,de frica.Voi de ce tineti camera in masina si orientata catre unde? Eu o am pe plafonul panoramic, pentru avioane. Si, da, am observat si eu ca atunci cand te opreste Politia si agentul vede camera, incepe sa tremure si sa-si ceara scuze ca m-a oprit din drum. Te-a oprit vreunul in trafic si te-a luat la p... , sau ce? Camera o folosesc pentru eventualele incidente. A durat destul de mult pana sa le considere astia utile si sa reglementeze cumva aspectul legal. Dar si inainte de schimbarile astea iti cereau inregistrarea. Link to comment
doru3160 Posted March 29 Share Posted March 29 Acum 16 minute, Alic a spus: Dar si inainte de schimbarile astea iti cereau inregistrarea. De regula în caz de accident, doar dacă nu e clar ce și cum, îți cer, în rest se bazează doar pe ce văd, declarații, martori, etc. Mie mi-a cerut înregistrarea după ce cazul a fost tratat. A vrut doar să se convingă că a fost conform declarațiilor, dar în timpul instrumentarii nu au vrut să se uite pe cameră, deși le-am zis de câteva ori că exista filmare. Link to comment
Guest Posted March 29 Share Posted March 29 Depinde de prostul în uniformă. Din nefericire există destui care mai sunt și șefi. Link to comment
doru3160 Posted March 29 Share Posted March 29 Să știi ca în ultimul timp chiar nu am prea văzut milițieni burtosi. Majoritatea erau băieți tineri și se cunoaște că nu au fost formați la școala veche. Ca să nu zic, am văzut multe politizde. Pe alea nici să le contrazici nu e bine, nu mai zic să te cerți cu ele... Link to comment
Ujio Posted March 29 Share Posted March 29 eu din fericire nu prea am de-a face cu partenerii de trafic si politisti.Km macinati pina acum imi confera o experienta de viata.Dar faptul ca cine te opreste banuieste ca e supravegheat il face sa ramina cumva sub litera legii.Evit cit pot conflictele si cind nu le pot evita sunt gata de orice,daca vad ca e rost de cearta.De aia nu aprob nici statii cb,nu le vad rostul. Link to comment
doru3160 Posted March 29 Share Posted March 29 Acum 3 minute, Ujio a spus: eu din fericire nu prea am de-a face cu partenerii de trafic si politisti. De parca alții ar cauta-o cu lumânarea. O cameră din asta de trafic te ajuta odată la câțiva ani sau deloc, dar e un martor valoros în caz de eveniment. Chiar și pt alții, când sunt cazuri grave. Link to comment
Ujio Posted March 29 Share Posted March 29 Cind esti corect si disciplinat in trafic ai dreptatea de partea ta,esti nevinovat,cunosti legea si esti bazat. Link to comment
Guest Posted March 29 Share Posted March 29 Acum 27 minute, Ujio a spus: .Evit cit pot conflictele si cind nu le pot evita sunt gata de orice,daca vad ca e rost de cearta. E clar!!! Ramai acasa cat mai mult timp. La televizor sunt multe emisiuni frumoase. Link to comment
doru3160 Posted March 29 Share Posted March 29 Acum 14 minute, Ujio a spus: Cind esti corect si disciplinat in trafic ai dreptatea de partea ta Numai cine ține mașina în parcare nu greșește în trafic. Link to comment
merck Posted March 29 Share Posted March 29 Acum 38 minute, Ujio a spus: Cind esti corect si disciplinat in trafic ai dreptatea de partea ta,esti nevinovat,cunosti legea si esti bazat. Serios? Sa-ti reimprospatez memoria in legatura cu dreptatea si legea in Romania: Citat Pe 13 ianuarie 2022, pe Bulevardul Laminorului din Sectorul 1 al Capitalei, o maşină de poliţie condusă de Constantin Popescu a lovit două fete pe trecerea de pietoni. Raisa a murit pe loc, în timp ce cealaltă fată a fost rănită şi transportată la spital. Pedeapsă cu suspendare pentru poliţistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni desi procurorii au stabilit că poliţistul circula cu viteză mare şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor. Ala de a fost omorat de mario iorgulescu a avut dreptatea de partea lui, dar legiutorul din Romania s-a pisat cu bolta pe dreptate si lege si l-a facut scapat! 1 Link to comment
doru3160 Posted March 29 Share Posted March 29 Acum 4 ore, Alic a spus: Camera o folosesc pentru eventualele incidente. Acum dupa ce ai primit gramada de amanunte, trebuie musai sa ne arati ce ai cumparat cand ai cumparat, altfel, cu alta ocazie... Link to comment
Guest Posted March 29 Share Posted March 29 Am zis mai sus.... Mai stau puțin că am dat o grămadă de bani pe caucioace. Cameră încă am pe mașină, dar nu mai pot accesa meniul, în rest merge. Link to comment
doru3160 Posted March 29 Share Posted March 29 La 28.03.2025 la 15:33, daniels a spus: Eu am A119 V3 si am card de 128G. Asta e varianta de soft instalata de mine. Nu m-a interesat alta varianta mai nouă, pt că de atunci merge fără probleme. Am luat camera în casă. Pe A119 am card de 64, iar pe Z40 am card de 128. Dar chiar dacă sunt setate sa filmeze la aceeași rezolutie, A119 filmează mai clar, imaginea are detalii mai multe. Ce ma supără la Z40, în urma unui update de soft, a dispărut din setări opțiunea de a stabili durata unui clip. Înainte aveam opțiunea pt 1, 3, 5 sau 10 min, acum le face de 1 min fără posibilitate de a modifica. Nu mă deranjează, dar face mai multe fișiere și e mai greu de cautat o fază anume. Pe site ddpai nu mai figureaza pt update. Probabil e veche. Iar la rezolutie, A119 nu sta rău deloc. Max poate înregistra 2560x1440P la 30fps și cel mai puțin 1280x720P la 30fps. Ai de ales intre A119, A129 si A229.In functie de cat de repede iti revii dupa cheltuiala cu caucioacele. Pt 229 trebuie sa-ti revii bine de tot. La rezoluție maximă, ii vezi și parul din nas șoferului de pe contrasens, dar îți umple cardul mai repede, deci îl șterge mai des. Link to comment
Recommended Posts