Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor cu un transformator


ionut_sasa

Recommended Posts

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

si am si o intrebare pot folosi asa zisele transformatoare toroidale sau cum se numesc ??? si daca da imi spuneti daca mai am nevaoie de ceva condesatori pentru filtraj sau asa ceva ?? plss si vreau o schema daca trebe :prayer: va rog sa ma ajutatii si pe mine :prayer:

Link to comment
Share on other sites

Cam greu daca esti incepator sa te apuci si de un amplif cu tensiuni mari de alimentare. Ai cautat pe forum ca sa vezi ce amplif ai si ce sursa are nevoie? Asa din burta nu poate sa-ti spuna cineva exact ce-ti trebuie.Condensatori si punte de diode tot ai nevoie. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

da mai multe detalii, spune exact ce vrei sa faci si ce amp vrei sa alimentezi cu +/-80V, de asemenea citeste la amplificatoare pana cand intelegi bine cum se pune in functiune un amp(mai ales ca tu ai o tensiune imensa, e periculos si pentru tine si pentru amp :weedman: ) si invata cum se regleaza un amp.in principiu nu e greu dar trebuie sa fii atent si sa stapanesti bine anumite chestii.Bafta.

Link to comment
Share on other sites

calin la ce ai vrut sa te referi cu "si invata cum se regleaza un amp.in principiu nu e greu dar trebuie sa fii atent si sa stapanesti bine anumite chestii."daca ai u ceva sait sau forum in romana unde as pute sa ma informez tias fi recunoscator :d

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines