silmicii Posted March 9 Share Posted March 9 (edited) Poate are cineva unul la un pret acceptabil , dar accept si un sfat pt un inlocuitor cat de cat compatibil, daca exista.Mai am unul functional, asta are ceva spire in scurt. https://imgur.com/a/qyZ5Qyz Edited March 9 by silmicii Link to comment
Shambala Posted March 9 Share Posted March 9 Pt un tweeter identic cele mai multe sanse - de departe, le aveti pe ebay. Nu se pune problema inlocuirii unui singur tweeter cu unul asemanator sau "echivalent". In acest caz trebuiesc inlocuite ambele, altfel vor suna diferit. O solutie "ieftina" este rebobinarea celui defect. (am scris "ieftina" pt ca oricum bobinatorii buni cer preturi destul de mari, cu transport cu tot costa spre 50 de euro). Link to comment
silmicii Posted March 9 Author Share Posted March 9 (edited) Puteti recomanda o pereche bunisoara pentru care sa nu fiu nevoit sa fac imprumut la banca? Edited March 9 by silmicii Link to comment
barbulescuorlando Posted March 10 Share Posted March 10 (edited) De aici Eu am luat ceve de la ei si am foarte mulțumit Sau poate gasesti cu posta mai ieftin... Edited March 10 by barbulescuorlando 1 Link to comment
Recommended Posts