Electron Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Vreau sa-mi cumpar unul din modele astea numai ca vreau sa stiu daca se merita diferenta de pret pt 9600. Stiu ca 6500FD nu se mai fabrica, eventual o sa-l gasesc SH, dar, totusi, parca nu as da 13 milioane pe 9600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicul Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 diferenta de pret este justificata. se merita doar daca folosesti cu adevarat acele "plusuri", de exemplu daca iei aparatul ca sa faci poze pentru web atunci nu se merita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electron Posted March 24, 2008 Author Share Posted March 24, 2008 Am avut ocazia sa tin in mana un 9600 si sa ma joc cu el. Are cel putin 2 parti negative:1. consuma exagerat de mult2. blitz-ul nu se poate regla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 au aparut dsl-r cu obiectiv deja la 14 milioane nou cu garantie , am vazut parca nikon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.