Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

camera web


Recommended Posts

Parametri (specisicati de prosucator) : Rezolutia max , FPS . Mare diferenta intre o camera de 25lei si una de 350lei nu ar fi .Alea mai ieftine au fps mai mic , necesita lumina mai multa si nu se focalizeaza/directioneaza automat.Am avut de amandoua modelele si toate au plusuri si minusuri .Daca o fol doar pt web nu merita banii un scumpa .

Link to comment
Share on other sites

am inteles cate ceva pana acum si rog si pe alti colegi de suferintasa-mi spuna de ex. din 5 modele de webcam pe care sa o cumpar sipe care nu, si de ce( in mare)multumesc celor care au raspuns pana acum si celor care o vor face!

Link to comment
Share on other sites

Te mai poti gandi si la suportul software. Personal prefer Creative pentru aplicatiile ce vin in cutie. Daca vrei sa o folosesti doar ca webcam(cu ym de exemplu) nu merita sa investesti prea mult insa daca vrei sa faci filmulete la copil prin casa o sa te dezamageasca fps-ul la camerele mai ieftine. O camera Creative in jur de 60RON chiar daca are o rezolutie 640x480, fps-ul este mic de 15. Ar fi de preferat o camera care sa aiba un fps mai mare la rezolutia maxima(nu ma refer la cea interpolata).

Link to comment
Share on other sites

Daca nu te deranjeaza un 352x288 30fps(la o rezolutie mai mare ai fps-ul prea mic ca sa fie satisfacator) Creative Live! Cam Notebook e draguta si marunta, are un soft ce regleaza "expunerea" plus microfon incorporat sensibil. Doar pentru web gasesti o multime de camere mai ieftine insa ma gandesc si la un driver stabil si de ce nu... la design.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines