Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

FBT HI MAXX 60 SAU TOP XA FX12

Vladut1998

Recommended Posts

Buna ziua!

Detin in momentul de fata un sistem compus din 4 x FBT HiMAXX 60 si doi basi FX20 clone . Am un mixer powermate dynacord 1000-3 pentru fbt , si pentru basi folosesc un crown xti 4002 cu un dsp 244 .

Doresc niste pareri , as vrea sa cumpar completare la cei doi basi , un top fx12 si nu stiu daca se merita ca sunet sa iau topul , sau sa mai cumpar doua fbt . 

Am un buget de 8500 lei . 

Daca aveti alte sugestii , sunt deschis sa accept pareri ! 

Multumesc !

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• misuraelectronic

2

• Vladut1998

2

• Mihai Cimpoeru

1

Top Posters In This Topic

daca  vrei  un  sfat  cu  adevarat  pertinent , atunci  intra  pe  senia.ro  si  te  consiliaza  ei  dpv  tehnic  pt  orice  fel  de  sonorizare  iti  trece  prin  cap ...

• validae changed the title to FBT HI MAXX 60 SAU TOP XA FX12

daca intru pe senia , imi vor recomanda ce vor ei sa cumpar .

Doresc sfaturi de la cunoscatori , care au trecut sau trec prin situatia mea .

1 oră în urmă, Vladut1998 a spus:

daca intru pe senia , imi vor recomanda ce vor ei sa cumpar

aici nu  as  putea  sa  spun  ca  nu  ai  dreptate ! sincer  sa  fiu , si  eu  as  proceda  la  fel , daca  as  fi  in  locul  lor ...

in  fine , daca  nu  te  ajuta  nimeni  cumva  de  pe  forum --- desi  nu  prea cred  asta --- , atunci  priveste-o  ca  pe  o  alternativa  posibila ... incearca , ca  doar  nu  sta  nimeni  cu  arma  la  spatele  tau  ca  sa  te  oblige  sa  cumperi ... oamenii  respectivi  sint  ultra-profesionisti  si  ii  cunosc personal  pe  mare  parte  din  ei  ...

FX12 original fara basi originali si procesare o sa sune prost. Mai bine iei FBT. 

FX12 o sa sune mai tare dar e mort sub 140, pe cand FBT are spl mai mic dar ai extensie mai buna.