CIOBOTARU Posted January 29 Share Posted January 29 Am doi acumulatori cu gel pentru panouri fotovoltaice,unul de12V/ 100 A si unul de 12V/200A legati in serie .Mai am un Invertor solar hibrid Hybrid Off-Grid, Qoltec, 3KVA, 2.4kW, 80A, MPPT, Sinus ,tensiune din baterii necesara 24 V. De asemenea mai am doua Panou fotovoltaic 600W, Aiko, AIKO-A600-MAH72Mw, N-Type, Monocristalin.Cate panouri mi-ar mai trebui pentru 1,5 KW? Link to comment
radasous Posted January 29 Share Posted January 29 Acum 7 ore, CIOBOTARU a spus: Am doi acumulatori cu gel pentru panouri fotovoltaice,unul de12V/ 100 A si unul de 12V/200A legati in serie .Mai am un Invertor solar hibrid Hybrid Off-Grid, Qoltec, 3KVA, 2.4kW, 80A, MPPT, Sinus ,tensiune din baterii necesara 24 V. De asemenea mai am doua Panou fotovoltaic 600W, Aiko, AIKO-A600-MAH72Mw, N-Type, Monocristalin.Cate panouri mi-ar mai trebui pentru 1,5 KW? Mai aveti nevoie de 0,5 panouri de 600W Link to comment
CIOBOTARU Posted January 30 Author Share Posted January 30 Acum 7 ore, radasous a spus: Mai aveti nevoie de 0,5 panouri de 600W Multumesc,o iau ca pe o gluma. Link to comment
Guest Posted January 30 Share Posted January 30 (edited) Mai aveti nevoie de inca doua panouri ca acelea mentionate. Edited January 30 by Alic Link to comment
CIOBOTARU Posted January 30 Author Share Posted January 30 Acum 26 minute, Alic a spus: Mai aveti nevoie de inca doua panouri ca acelea mentionate. Va multumesc. Chiar acum, CIOBOTARU a spus: Va multumesc. Si va mai deranjez cu o intrebare:Panourile le leg toate in paralel sau cum?Intrebarea mea e,am nevoie de cati volti la intrare si ce Amperaj? Am o varsta mai inaintata,dar toata viata am fost un ,,neastamparat,, Doresc sa invat. Link to comment
radasous Posted January 30 Share Posted January 30 (edited) 1 oră în urmă, CIOBOTARU a spus: Multumesc,o iau ca pe o gluma. Este gluma, desigur. Vedeti ce faceti cu cei doi acumulatoiri, nu este foarte eficient sa inseriati doi acumulatori atat de diferiti. Panourile (4 sau 5 bucati identice AIKO-A600-MAH72Mw) le inseriati si va incadrati in parametrii invertorului: Maximum PV array open circuit power 3000W Maximum charging current 80A MPPT operating voltage range 120 ~ 450VDC Maximum PV array open circuit voltage 450 VDC Edited January 30 by radasous Link to comment
CIOBOTARU Posted January 30 Author Share Posted January 30 Acum 9 minute, radasous a spus: Este gluma, desigur. Vedeti ce faceti cu cei doi acumulatoiri, nu este foarte eficient sa inseriati doi acumulatori atat de diferiti. Panourile (4 sau 5 bucati identice AIKO-A600-MAH72Mw) le inseriati si va incadrati in parametrii invertorului: Maximum PV array open circuit power 3000W Maximum charging current 80A MPPT operating voltage range 120 ~ 450VDC Maximum PV array open circuit voltage 450 VDC Va multumesc. Link to comment
Recommended Posts