LKornel Posted January 23 Share Posted January 23 Savinesti, Neamt Articolul e postat si pe radioamator.ro aici. Link to comment
Alic Posted January 23 Share Posted January 23 Merci. Dreptunghiul ala arata cum nu trebuie. Care-i cauza? 1 Link to comment
dalu_01 Posted January 23 Share Posted January 23 Acum 47 minute, Alic a spus: Merci. Dreptunghiul ala arata cum nu trebuie. Care-i cauza? Corect !! Free up !! Link to comment
cornel1962 Posted January 23 Share Posted January 23 Acum 20 minute, dalu_01 a spus: Corect !! Free up !! Semnalul dreptunghiular arata rău de tot,, dar se mai întâmplă din cauza sondei....! Link to comment
Alic Posted January 23 Share Posted January 23 Eram interesat, dar dacă nu vine cu lămuriri, fluierăm. Link to comment
Alic Posted January 23 Share Posted January 23 Acum 3 minute, cornel1962 a spus: Semnalul dreptunghiular arata rău de tot,, dar se mai întâmplă din cauza sondei....! Nici chiar așa. Se ajustează foarte ușor. Daca-l prezinți cu forma aia pentru vânzare nu e bine. 1 Link to comment
victor_cj Posted January 23 Share Posted January 23 1 oră în urmă, Alic a spus: Dreptunghiul ala arata cum nu trebuie. Care-i cauza? Generatorul de semnal este cauza, când crește frecvența forma de undă este distorsionată gradual. Link to comment
cornel1962 Posted January 23 Share Posted January 23 Acum 23 minute, Alic a spus: Nici chiar așa. Se ajustează foarte ușor. Daca-l prezinți cu forma aia pentru vânzare nu e bine. Corect ! Eu am una din sonde cu probleme la comutatorul X10 și face cam la fel. Trebuie să-l pun pe poziție ok ! Dacă este din setări, ar trebui să pună o poza și cu un semnal dreptunghiular curat !!! Link to comment
Marian Posted January 25 Share Posted January 25 Sa zicem ca nu va trimit inca pe niciunul la plimbare, dar am facut curat. Daca o sa insistati cu postari in genul celor pe care le-am sters, atunci o sa ma razgandesc. Nu-l opreste nimeni pe vanzator sa puna un articol si pe o alta sectiune a forumului, daca acea sectiune are tot caracter comercial. Forma aia de unda pare o chestie de generator, nu de limitare de la osciloscop, si nici de calibrare sonda. Asteptati totusi autorul anuntului sa revina cu explicatii. Link to comment
cornel1962 Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) Va salut, spuneam mai sus ca am o deformare a semnalului dreptunghiular de calibrare, din cauza comutatorului de pe sonda . Pun aici doua imagini facute cu aceiasi sonda si cu aceleasi setari la osciloscop. La prima semnal curat, iar pentru a doua a trebuit sa misc putin comutatorul X10 de pe sonda ! Edited January 25 by cornel1962 Link to comment
mannx Posted January 28 Share Posted January 28 Cum E ? Mai E sau nu, subiectul nu E închis. Mulțumesc ! Link to comment
Recommended Posts