Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAMSUNG CK=3351X


emy_dx
 Share

Recommended Posts

Are cineva schema de la tv-ul acesta, rog foarte mult sasiu P68SC-M-01-Prima problema a lui a fost sursa pe U125 are 160 am schimbat ic-SDH209B dar nici o schimbare finalul de linii nu stiu ce tranzistor poate sa fie pt k nu l-am gasit acolo tv-ul este de la o ruda de-a mea pe unde l-a dus nu stiu pe la ce electronist de aceea caut schema lui k fara ea nu pot sa fac nimic.Va multumesc :smt001

Link to comment
Share on other sites

Mama,ce greu esti de cap.Ce vrei sa faci cu schema ? Sursa scoate 160V(schimba condensatorul de 470 mF/25V din primarul sursei si sursa va fi OK - 125 V).Pune un final de linii( eventual rezistenta fuzibila de 1 ohm care alimenteaza etajul finalul de linii ) si televizorul o sa-ti mearga.Nu mai scrie cu litere de tipar si nu mai folosi limbaj de messenger ( prescurtari idioate )

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 9 months later...
Guest doiulyka

BAIETI!! AM SI EU UN TELEVIZOR LA FEL SAMSUNG CK=3351X, nu se alimenteaza etajul final.. finalul video e bun. rezistenta fuzibila la fel. ce ar putea fi defect? Multumesc anticipat va intreb ca nu prea ma pricep la depanearea de TV-uri. e tv-ul din bucatarie si chiar am nevoie de el :cry:

Link to comment
Share on other sites

Guest doiulyka

Da am masurat am o singura tensiune de 190V inainte de rezistenta fuzibila care alimenteaza etajul final si mai mult de 500v la pinul 1 al choperului din sursa(imi arata eroare cand pun voltmetrul spune ca tensiunea e prea mare). Am uitat sa spun ca choperul din sursa piuie cam urat si ledul se aprinde ca si cand ar fi in stand-by. nu ia nici o comanda de la panoul de control sau telecomanda.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines