alexcore Posted December 21, 2024 Share Posted December 21, 2024 Recunoaste cineva modelul acestei boxe? Se vindeau in magazinul BDK din Timisoara (si posibil si in alte orase) prin anii 2000. Stiu ca imaginea-i de calitate slaba dar din pacate alta nu cred ca am.. Link to comment
sonic11 Posted December 22, 2024 Share Posted December 22, 2024 Probabil ceva boxe bulgărești. 1 Link to comment
alexcore Posted December 23, 2024 Author Share Posted December 23, 2024 La 22.12.2024 la 10:22, sonic11 a spus: Probabil ceva boxe bulgărești. Aha. Speram sa fie un model ceva mai cunoscut, guess not. Link to comment
fluffy38 Posted December 23, 2024 Share Posted December 23, 2024 Nu e cumva un Panasound? In anii 2000 aveau magazin cu multe boxe ciainezarii in Timisoara. 1 Link to comment
alexcore Posted December 23, 2024 Author Share Posted December 23, 2024 Acum 4 ore, fluffy38 a spus: Nu e cumva un Panasound? Nu stiu. O cumparasem fara grilajul de protectie si nu-mi aduc aminte sa fi avut vreo sigla/eticheta pe undeva. Dar sunt aproape sigur ca in acel magazin se mai vindeau si boxe cu difuzoare Tonsil (cred). Imi aduc aminte clar de tweeterul ala argintiu cu cerc rosu. Google zice ca ar fi boxe Advantech Mures, deci poate or avea ceva legatura. Calota wooferului de pe boxa mea era dintr-un material subtire (plastic?) auriu lucios si suspensia din spuma dar cu bucla pe interior. Link to comment
Recommended Posts