Nonny149 Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 tv-ul nu functioneaza,am verificat sursa si am observat ca scotea tensiuni doar in gol,fara sa fie alimentat baleiajul orizontal.am verificat transformatorul si era bun am inlocuit sursa ICE1QS01 si am inlocuit condensatorul cd 18 de 470 pf/2kv care se strapungea in tensiune.la masuratori parea ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b_daniel Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Va cer sfatul pentru un sasiu TE1.1 E cu simptomul: Are sunet, ecran negru, la marirea accelerarii apare cursa inversa. Finalul video se alimenteaza cu 185v dar pe comanda RGB (intrare pe final video) am 0V. Tubul este Lituanian, am incercat cu alte doua din dezmembrari insa fara rezultat.http://www.e-rusu.ro/scheme/Philips/TE1.1E/TE1.1E.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonny149 Posted June 2, 2010 Author Share Posted June 2, 2010 Daca nu are comanda pe intrarile RGB trebuie cautat defectul in zona junglei.Nu am cum sa-ti spun exact defectul.Trebuie sa faci masuratori pe traseul dintre jungla si final video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naebv Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Verificati DY02 de pe placa CRT. De asemenea verificati circuitul de formare a tensiunii BCUR la pin 8 trafo linii (ABL). Link to comment Share on other sites More sharing options...
b_daniel Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Am gasit intrerupte urmatoarele rezistente SMD :RV14, RV15,RV16, RY05,RY13, RY19, RY06, RY11,RY17. Prin inlocuirea lor defectul s-a rezolvat.Ma intreb ce s-a putut intampla si cum de a scapat jungla.Multumesc de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misuraelectronic Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 ei ,na...uneori se mai intimpla si minuni...! bucurati-va ca ati scapat ieftin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.