Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

video proiector epson EB-W-02

gica70

Recommended Posts

Nu am stiut unde sa postez, deci se poate muta daca locul sau nu e aici. Problema este urmatoarea, dupa cateva minute apare semnalizare temperatura ridicata. Daca s-a mai intalnit cineva cu acest defect il rog sa-mi spuna cum a procedat.

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gica70

3

• daniels

1

• vasile barsan

1

Top Posters In This Topic

Multumesc, la asta m-am gandit si eu initial (nu e al meu) dar aud ca dupa semnalizare creste viteza de rotatie a ventilatorului. Deasemenea este un curent de aer la fante. Am mai observat ca nu mai primeste comanda de oprire din buton (tasta). Poate are mai multe ventilatoare, am sa-l deschid sa vad daca reusesc ceva.

Are mai multe ventilatoare. Inafara de cel axial care se vede, mai are 3 ventilatoare centrifugale care scot aerul cald de pe langa sistemul de lentile.

Ok, multumesc. Am desfacut capacul si m-a luat groaza cand am vazut ce inghesuiala e acolo! M-am speriat si am pus capacul inapoi! Pana si suruburile m-au intrebuintat foarte mult sa le desurubezi, parca sunt special plasate in locuri ascunse!