Ovidanie Posted August 24 Share Posted August 24 Am pus un nume generic topicului, poate mai sunt si altii care cauta anumite aplicatii pt. Android. Eu caut o aplicatie care sa transforme telefonul in videocamera pt. auto, vreau sa pun telefonul in parbriz si sa filmeze pe memory card, in secvente de cate 3 minute, sa inregistreze in bucla, cand umple cardul sa stearga automat inregistrarle vechi. Link to comment
Stefan Posted August 24 Share Posted August 24 Droid Dash Cam de la DroidCoolApps. Pachetele sunt de 5 minute și nu am găsit de unde se poate modifica acest lucru dar mi-a plăcut că reclamele nu sunt foarte dese și agresive. Zilele trecute căutăm un generator de semnal pentru telefon dar diferit față de ce găseam la o primă căutate, astfel am dar peste Function Generator de la keuwlsoft care face exact ce avem nevoie. Link to comment
vghesm Posted August 26 Share Posted August 26 O suită de unelte sub forma unei aplicații android: Tool Box de la MAXCOM! Conține: busolă, compas, nivelă, vibrometru, magnetometru, altimetru, luxmetru, decibelmetru, lanternă, lupă și încă câteva unelte! Link to comment
doru3160 Posted August 26 Share Posted August 26 Physics toolbox sensor în magazin play. Link to comment
Recommended Posts