valentonx Posted August 21 Share Posted August 21 Buna ziua ! Am cumparat aceasta imprimanta de la resigilate ! Incerc sa ii fac autonivelarea si primesc eroarea 203 ! Mentionez ca duza nici macar nu atinge patul , din contra nu se apropie la mai mult de 4-5 milimetrii de pat ! Mentionez ca nu am mai lucrat sau avut vreodată o imprimantă 3d ! Daca cineva are o rezolvare sau o idee il rog sa ma ajute ! Mulțumesc! Link to comment
bobo123 Posted August 22 Share Posted August 22 (edited) Salut. Fratele meu se pricepe la imprimante 3d, a avut una facuta de el pe care acum este pusa la vanzare pe acest forum.acum are un Artilery Hornet . Am obtinut ceva informatii de la el, eu nu ma pricep la asa ceva. In concluzie pt a cobora duza trebuie sa ajungi din Menu la " Probe Z Offset " ca sa poti seta o valoare negativa . Probabil -3.800 sau poate chiar - 4.200. ( daca zici ca duza ta este cu 4 sau 5 mm deasupra suprafetei de printare ). La final cand duza este foarte aproape de patul de printare ( cat sa intre o coala de hartie intre duza si pat ) MEMOREZI valoarea negativa obtinuta cu" STORE SETTINGS". Gasesti pe youtube " Error 203 " pt imprimanta ta . Iti recomand un tutorial de 9 minute pt o imprimanta "Creality Ender 3 Max " . Cauti pe youtube asa : " Service tutorial Ender -3Max the BL Touch installer " . Primele 3 poze trimise de mine au denumirea Creality partea 1, partea 2 si partea 3 . ( le vizualizezi in ordinea asta ). Edited August 22 by bobo123 Link to comment
valentonx Posted August 22 Author Share Posted August 22 Mulțumesc pentru sfaturi ! Am reusit sa identific problema ! Se pare ca e de la senzorul de autonivelare ! La aceasta imprimanta in momentul in care ansamblul duzei atinge patul senzorul detecteaza presiunia si asa realizeaza autonivelarea ! Acest lucru se vede la exterior printr-un led albastru care se aprinde ! Problema e ca la mine era aprins tot timpul iar daca pun furtunul pe care intra plasticul intr-o anumita pozitie face presiune pe senzor si incepe sa functioneze corect ! Am comandat senzorul si sa vedem ce o fi cand il schimb ! Ma mai confrunt cu o problema senzorul care detecteaza filamentul merge doar cand vrea , daca stie cineva asta cum s-ar putea rezolva ! Multumesc ! Link to comment
Recommended Posts