digitalelectron Posted August 17 Share Posted August 17 (edited) Salut, As vrea sa dezvolt un nou proiect sa fac un timer pe baza de ESP voi incepe cu cel mai ieftin de pe piata ESP8266-01 voi folosi exact aceasta placa ESP (link) ca dezvoltare beta dar la cerere pot migra si pe alte placi. Va cer ajutorul ce anume functionalitati sa adaug fata de ce exista pe piata (90% china module, ex. youtube mai jos) Multumesc in avans PS: Cand voi finaliza proiectul il voi pune aici (link) Edited August 17 by digitalelectron Link to comment
cloudy Posted August 17 Share Posted August 17 (edited) 1 hour ago, digitalelectron said: Va cer ajutorul ce anume functionalitati sa adaug fata de ce exista pe piata De obicei dezvolți un proiect pentru a rezolva o problemă, o cerere a ta sau a unui client. Ce alte funcționalități să adaugi unui timer programabil ? Pentru ce ? Poate doar dacă este un proiect educațional. Să învețe copiii de clasa a VIII-a ce poate face cu ESP. Edited August 17 by cloudy Link to comment
digitalelectron Posted August 17 Author Share Posted August 17 (edited) Problema mea principala este furnizorul china (aliexpress etc) nu imi place ca nu ai libertatea in a alege anumite tipare in functionalitate. Am deja o lista cu functionalitati stiu ce am de facut dar nu strica sa mai aflu si alte pareri daca tot muncesc sa fie o data nu de mai multe ori sa fac enspe versiuni doar de dragul de a face. Daca tu crezi ca esp e joaca de copii cum zici tu, nici nu ai idee cat de puternica este familia ESP daca e folosita cum trebuie, poti face diverse proiecte profesionale. Edited August 17 by digitalelectron Link to comment
cloudy Posted August 17 Share Posted August 17 (edited) 20 minutes ago, digitalelectron said: nici nu ai idee cat de puternica este familia ESP daca e folosita cum trebuie, poti face diverse proiecte profesionale. Cam am idee ce este ală un ESP. Dar dacă tu crezi că cu Arduino IDE se pot face proiecte profesionale, te cam înșeli. Nu contest că nu se pot aprinde LED-uri sau nu se pot realiza conexiuni la internet. Este o frumoasă jucărie. Și pentru cei mici, dar și pentru cei mari. (mă refer la mediul de programare, nu la ESP). Edited August 17 by cloudy Link to comment
digitalelectron Posted August 17 Author Share Posted August 17 In tot ce am spus eu am vorbit de familia ESP nu de IDE Link to comment
roadrunner Posted Thursday at 12:54 PM Share Posted Thursday at 12:54 PM nu prea e interes cu ESP pe aici din cate vad eu. RR Link to comment
va_cristi Posted Saturday at 03:54 PM Share Posted Saturday at 03:54 PM Si eu sunt interesat de ESP, de ESP32 mai exact. Am gasit un site si mi se pare interesant ce au facut cei de la KINCONY cu un ESP32. Link to comment
mihaiaurul Posted Saturday at 04:14 PM Share Posted Saturday at 04:14 PM Pe mine m-a fascinat joaca cu cele două core ale ESP32. Link to comment
Recommended Posts