Guest Nadutz Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Va rog vreau sa stiu daca merita banii adica eu o sa dau pe el 650 lei, daca gasesc alceva la banii astia si ce boxe sa iau undeva pe la 800 lei. Thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nadutz Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 de exemplu astea Wharfedale Diamond 9.2 s-ar potrivii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nadutz Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 :supz: stie frate cineva sau ati facut forumu asta sa va uitati unu la altu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranga Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 :supz: stie frate cineva sau ati facut forumu asta sa va uitati unu la altu?Imi pare rau! Eu nu stiu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nadutz Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 asa poate are cineva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Stai linistit ca si noi intram aici numai pentru posturile de la "Carciuma sau bodega", acolo e bataia pestelui. In rest sunt numai pacalici pe forumul asta, nu stie niciunul nimic, iti zic eu sigur, ca intru de mai bine de un an! Numai terminati frate! Si nu te agita prea tare ca nu are nimeni amplif din ala cum zici tu. Pai daca avea unu de p'aici bani de Sony, se ducea direct la curve sau isi lua lampi de ei. Daca vrei ceva audio si ai atatia bani pe tine incearca si la http://www.hi-end.ro/ ca ce e acolo e marfa, face toti banii! Daca nu te descurci sa le pui cap la cap intreaba-l pe Vasile, ca el e tartorul pe scule. Sa-mi zici cati vecini au chemat politia... :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts