Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ARRL 2008 Handbook


Vizitator vallywally

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

"All download slots assigned to your country (Romania) are currently in use. Please try again in a few hours or install the Megaupload Toolbar for immediate access - with the toolbar installed, there are no more slot limitations for you!"Da' chiar toti downloadati acum?

Link spre comentariu
Vizitator vallywally

Din pacate ca filozofie de lucru daca nu downloadati toolbar-ul nu ve-ti primi verde pentru a cobori fisierul.Ulterior poate fi dezinstalat.Nuam gasit alta solutie de a uploda un fisier atit de mare cu alte programe similare : oricum uploadul a durat cm 12 ore.O alta varianta este folosind torentul :

http://torrents.thepiratebay.org/394322 ... 08_edition).3943222.TPB.torrent

Acesta il gasiti la: http://thepiratebay.org/tor/3943222/The ... 08_edition)

Link spre comentariu

Eu l-am luat mai demult de la TBP, dar am constatat ca nu sunt prea mari diferente fata de cele din 2007 sau 2006. Cel din 2008 e aproape identic cu cel din 2007 - ma asteptam la ceva mai multe proiecte de constructii dar se pare ca nu prea mai construieste lumea. Capitolele despre antene si despre software defined radio sunt excelente.

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări