Gorgan Posted June 18, 2024 Share Posted June 18, 2024 Va salut! Atasez un link pentru un tweeter. La descriere nu exista informatii despre diametru filet si nici inaltimea filetului! Cel mai important pentru mine este diametrul filetului, la cel original am 34,4mm masurat pe exteriorul filetului. Am incercat sa culeg ceva informatii prin telefon, dar nu exista nici o persoana disponibila sa verifice diametrul filetului, cel putin, cu o amarata de rigla. Va multumesc! https://www.vexio.ro/boxe-auto/generic/1083696-driver-tweeter-compresie-34mm-200w-8ohm-105db-bst/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwvb-zBhCmARIsAAfUI2sevka Link to comment
bucegi Posted June 18, 2024 Share Posted June 18, 2024 Salut Driverul din link-ul pus de tine are diametrul filetului de 34mm Link to comment
DjLeco2021 Posted June 18, 2024 Share Posted June 18, 2024 Este driver clasic de un tzol, 1". Link to comment
Gorgan Posted June 25, 2024 Author Share Posted June 25, 2024 Va salut si va multumesc pentru raspunsuri! Asa am considerat si eu, ca driverul are filet de 34mm! Am dat comanda pentru acesta chiar pe data de 18 Iunie. Nici in ziua de astazi nu l-am primit. Banuiesc ca nu era pe stoc. M-au anuntat ca va dura livrarea itre 3 si 4 zile lucratoare. Maine sun la ei sa verific situatia. Link to comment
Ady Y Posted September 4, 2024 Share Posted September 4, 2024 (edited) Le au si la partysound ! Sunt drivere generice copiate dupa un model vechi de la P Audio . Puterea specificata la varianta cu bobina de 1.75" este 200 w in 8 ohmi , deci atentie ce voltaj maxim bagi in el , k nu rezista la mai mult de 40 volti , asta daca nu cumva mai ai si distorsiuni din stație . Multa lume arde la greu drivere din cauza distorsiunilor dar oricum , un driver care merge in 40 volti curați, deja sparge urechea daca stai la 2 metri distanta Edited September 4, 2024 by Ady Y Link to comment
Recommended Posts