Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Utilizare GPS ca mp3 player prin statie


Vizitator leewu

Postări Recomandate

Vizitator leewu

Salut,As vrea sa anunt ca pur si simplu nu ma pricep si daca pentru unii intrebarea va parea prosteasca... nu ma linsati.Asa, am o statie audio de masina. Vreau sa-mi fac si eu un sistem audio, woofer, boxe, etc.Insa, o intrebare ma roade de ceva vreme. Eu oricum vreau sa-mi cumpar un GPS pentru masina. Am vazut ca sunt GPS-uri care pot sa redea si mp3-uri de pe un memory stick.Asa... intrebarea mea este: daca imi cumpar un GPS care sa redea si mp3-uri, pot sa-l cuplez direct la statie si sa-l folosesc si ca mp3 player de masina, fara ca sa mai am nevoie de un Mp3 player aditional?Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

cel mai bine sa ai un mp3 player separat. deoarece eeste alta calitate, prinde si radio.dar cu gps, e o idee buna putand sa faci un cablu cu un jack stereo care il bagi in gps si apoi 2 rca-uri pe care le poti pune direct in statie. am incercat si eu o astfel de varinta dar iti pot spune ca tot la mp3 stationar am revenit pt a elina toate firele, alimentari separate si mai ales calitatea care nu este un tocmai buna pt ca nu este mp2.si inca ceva: cand nu ai gps ce faci? stai pe uscat. si poate ca daca il uiti vreodata tot drumu nu asculti nimik. trebie tot pus in balanta si vazut.un mp3 bun e 300lei. decizia iti apartine. sa ne informezi ce decizie ai luat.

Link spre comentariu
Vizitator leewu

Multumesc mult pentru raspuns. Eu, in nebunia mea, ma gandeam la ceva de genul sa scot casetofonul + locul de sub el (2 DIN daca nu vorbesc prostii) si in spatiul respectiv sa instalez acest gps care sa ramana tot timpul acolo. Am o nubira 2. Iar asta sa arate ca... un fel... de navigatie sa zicem.

Link spre comentariu
Vizitator leewu

e buna ideea, dar te-ai gandit la hoti? teai gandit ca vor ramane niste spatii inestetice. te mai gandesti ca iti trebuie sa o accesezi pt card etc, butoane si nu prea vei avea cum.

Da, m-am gandit.Hoti, c'est la vie! Nu pot sa traiesc toata viata cu frica de hoti, imi iau riscul. Spatiile, m-am gandit si se pot acoperi. Ca trebuie sa accesez de pe card, nu vad care ar fi problema. Insa, la faza cu butoanele, da, nu prea am luat-o in calcul.
Link spre comentariu

de auzit se aude bine, dar hoti sunt o problema ... si pentru a acoperi bine spatiul lasat de casetofonul masinii ti-ar trebui un PDA cu ecran mai maricel ... care insemana un pret destul de mare, si o tentatie in plus pentru cine ti-l vede ;)mai bine iti cumperi un cd/mp3 auto dedicat, eventual unul cu intrare auxiliara de sunet, pe care il conectezi la boxe si statie, iar cand vi cu navigatia in masina o poti conecta si pe aceasta pt a reda direct mp3-urile de pe card ;) In Romania nu se lasa nici gps-ul nici fata de la player in masina. .. . . nici macar o geanta atragatoare pe bancheta :(

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Ia-ti un telefon cu PDA si GPS. De exemplu HTC3300 pentru ca este mai mic, nu te incomodeaza sa-l cari dupa tine ca telefon. Sunt si alte modele.Oricum il porti cu tine pentru ca este telefon si ai de toate la orice moment. Are si GPS si mp3 player si jocuri si Wi-Fi si Bluetooth si internet si touch screen si tot ce-ti mai trece prin cap. Se poate cupla la orice statie de amplificare.

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări