Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ventilator wv polo

Florin berdila

Recommended Posts

Prea mare cheltuiala ...:26.laptop ...interfata diagnoza....( engleza...)

misuraelectronic :

...... Nu-i Mai dati sfaturi care implica si bani , pt ca va raciti gura degeaba ... Omul nostru vrea sa isi rezolve toate problemele pe care le are super-Ferrari-ul lui dupa 2 luni in Vaslui ...numai si numai in regie proprie ... Pe scurt , fara bani ..."

Pentru alte detalii...

Edited by asterix196803
  • Replies 19
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Florin berdila

6

• asterix196803

5

• validae

1

• Усилитель

1

Chiar dacă va enervați îmi cer scuze 'darr vreau sa știu unde pot găsi sa blochez pe aer rece adică sa nu mai fie aer cald sa intree sa fac ceva manual la mașină mea wv polo pt ca se muta singura când pe cald când pe rece și vreau sai fac ceva sa rămână pe aer cald sa blochez ceva nu știu ''spuneți-i va rog

Acum 1 oră, Florin berdila a spus:

sa fac ceva MANUAL  la mașină mea wv polo pt ca se muta singura când pe cald când pe rece și vreau sai fac ceva sa rămână pe aer cald sa blochez ceva nu știu ''spuneți-i va rog

Priveste  inapoi  cu  mânie ... 🤪... poate  asa  indupleci  biata  masinutza   sa  se  comporte asa  cum  scrie  la  carte  cu  zero lei  zero  bani  investitii  ...👽

Date tehnice ,recomandari ,sfaturi utile ai primit destule ....dar nu asculti si mai ales ca nu ai tangenta cu multe domenii ,incerci cu tot felul de chestii trasnite sa ajungi sa rezolvi problemele de unul singur ......Dar nu merge :41...Confort mokka nu se poate :speriat!!!

Iar in final tot la service vei ajunge :mort!

Edited by asterix196803