Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat de curatat cu aburi


Recommended Posts

Buna ziua. Detin un aparat de curata cu aburi HKoenig NV680. A functionat perfect in jur de 30 de plinuri insa mai nou face prea multa presiune si da afara supapa de presiune care are si rol de capac prin insurubare. Primul simptom a fost acela ca nu mai vroia sa se deschida acel capac de protectie nici cand nu mai avea apa sau temperatura era scazutadadea in gol,nu cupla,apoi l am desfacut,avea un arc acolo foarte slab,am tras putin de el sa opuna rezistenta mai mare si am pus totul la loc.Acum merge sa se desfaca dupa ce scade temperatura dar nu mai tine presiunea in interiorul aparatului,da abur si apa clocotiva pe la ventil.Am crezut ca e problema supapei,am fost la un magazin si de abia am gasit o supapa cu reductie de 1/4 la un magazin de instalatii,la3,5 bar declansare din cele spuse de vanzator,aproximativ cu presiunea de functionare a aparatului dar tot asa face o da afara supapa.Care poate fi cauza?Sa fie o cauza electrica pana la urma?

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Vezi posibile depuneri de calcar pe conducte.Umple rezervorul cu oțet sau sare de lămâie dizolvată în apă dedurizată și conectează câteva seunde doar cât să se încălzească soluția apoi las-o o zi să acționeze.

Link to comment
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines