Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator MOSFET canal N


alex mm

Recommended Posts

Dudikoff eu nu am facut varianta cu patru finali ci direct un final de putere de 520W ce se vede in poza anterioara , dar poti sa pui IRFP 450 sau IRFP 460 sau.... ce ai la indemana ,asta depinde si de tensiunea ,de alimentare ,cu care intentionezi sa alimentezi ampliful :yawinkle: .

djd2multumesc de aprecieri , dar chiar ai realizat toate amplificatoarele lui Quasi ? :smt017 Va doresc un an nou fericit , cu constructii reusite , si fum cat mai putin :smt003 :smt006

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Salut, Varianta cu 1 singura pereche, cam ce putere ar scoate, dar cea cu 2 perechi?Intreb pentru ca am un traf de ~430w si as vrea ceva stereo pentru casa.Insa as dori ceva cu o tensiune de alimentare sub 50v (am mai multi conzi la 50v si e pacat sa nu-i folosesc).Daca stiti voi alta varianta mai buna/calitativa decat aceasta, you're free to say.Merci mult, Bogdan.

Link to comment
Share on other sites

Iti recomand Nmos200 varianta cu 1 pereche (IRFP460), care e aceeasi cu varianta cu 2 perechi pentru ca sint 2 perechi mai slabe si face tot cit aia cu o pereche.Depinde pe citi ohmi ai difuzoru. Pe 8 ohmi scoate 100W alimentat la +/-50V. Dar daca ai conzii la 50V ar trebui sa scazi macar la 45V alimentarea. Dar o sa scoti doar 80W. Iar pe 4 ohmi 125W.Oricum vezi cum faci sa nu depasesti 150W la o singura pereche.Merge trafu de 430W.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines