Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Casti pt siemens???


Mihai85

Recommended Posts

Salutare!Scuze daca nu am ales sectiunea potrivita? Unde as puteasa gasesc niste casti stereo pt un tel siemens sxg cu radio si mp3.Tot ce am gasit pe la magzine sunt niste handsfree-uri cu o sing casca si care nu sunt compatibile cu acest tel.Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Sau daca se gaseste mufa si sa modific un handsfree de nokia ,dar mi-ar trebui config pinilor pt mufa de siemens sa stiu cum fac legaturile?Am observat ca sunt 12 pini .Sa zicem ca fac rost de o mufa si fac eu legaturile. M-ar interesa pe ce ce pini sunt iesirile audio(L si R) pt casti ,masa si eventual pt microfon(nu ma intereseaza microfonul ,dar daca trebuie conectal il leg).Mai trebuie facut vreun strap ceva ca sa mi le recunoasca cand le conectez.IMpedanta?

Link to comment
Share on other sites

Multumesc frumos pentru ajutor!As prefera sa folosesc schema din josul pag .Sper ca se potriveste de la sxs1 la sxg 75.Am vazut ca difera strapurile alea intre pinii 2-5 2-6 3-7 3-6 la cele 4 scheme.Are vreo importanta?Se poate elimina C-ul de 200uf la schema de jos?

Link to comment
Share on other sites

Sau daca se gaseste mufa si sa modific un handsfree de nokia ,dar mi-ar trebui config pinilor pt mufa de siemens sa stiu cum fac legaturile?

Nu trebuie sa schimbi mufa. Demontezi hands.free-ul in zona microfonului si te legi de acolo, nu trebuie sa cauti legatura la pinii mufei. Oricum telefonul e mono, poti cumpara o pereche de casti oarecare si le atasezi la HF care il ai deja.
Link to comment
Share on other sites

Ms dar vad k sunt doua canale din schema L si R.Cand vreau sa dau pe radio imi apare mesaj ,,Atach stereo headphones to play radio''.Posibil sa fie mono semnalul pe cele doua canale dar nu cred k e bine sa leg in paralel cele doua casti(dif) pe o singura iesire.Momentan nu am nici un handsfree,e la stadiul de proiect.Imi cer scuze daca gresesc.Multumesc

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

am gasit o mufa si am reusit sa construiesc castile .cred ca este o greseala cu cond de 200micro F din schema de mai jos.poate 200pF pt ca pe pin 11 este antena FM ce se leaga la masa castilor care are rol de ant exterioara.oricum am incercat si cu 200uF si cu 200pF si nu se simte nici o diferenta.intr-un final am pus un cond smd oarecare si merge perfect.o alta problema ar fi impedanta.cu niste casti de 35 de ohmi se aude incet.am folosit unele sony de la un mp3 portabil de 15 ohmi si se aud destul de tare. http://pinouts.ru/CellularPhones-P-W/si ... nout.shtml

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines