Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coduri pentru radiocasetofoane și radio-cd auto

goznerg

Recommended Posts

Guest chimaera

clientul a avut codul da cineva ia umblat la cas si a introdus de mai multe ori cod eronat si acuma nu mai accepta nici origialul. Codurile care sunt la inceputul topicului sun valabile si in cazul acesta? Cum ramine cu conexiunile la ford 2006rdsMersi, Mihaly

conexiunile ford le-am pus pe topicul tau nu ai vazut?NU stiu exact ce fel de model de cas este in cielo.scrie marca si modelul casului si raspund in cel mai scurt timp.

Guest chimaera

Salut.MA poate ajuta cineva cu un cod la un cas Blaupunkt Hildesheim SQRC 280 seria GM 0202A8419298 7604808550920Mersi.Berea o bem cind ne intilnim.

la un VW alpha 5 cum se face?unde e codul in dump sau un dump la care se stie codul?atasez dump din 95160.editpoate mai are nevoie cineva.codul e 1979 la dump-ul acesta si counter-ul e 0.

Guest supernicusor

Salutare la toata lumea!Va rog frumos daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod de casetofon de masina, Blaupunkt. Am bagat codul gresit si nu mai merge :( Modelul este: Oslo RCC24 Alte sprcificatii: (scrie pe o eticheta a lui)BP4787R06715237644787013 Am scris astea pentru ca am intrat pe un site unde se laudau ca-mi dau codul si mi`au cerut aceste specificatii; numai ca la ultimul click imi cereau 6 lire sterline :))))Va multumesc anticipat !

ok e cu hc705 dar cu ce il citesc ? ca tot caut ceva pe net si nu gasesc nici o schema pentru a-l citi banuiesc ca ar cam trebui sa gasesc o interfata pe lpt dar ... nu am gasit nimik inca nici shema nici program , recunosc ca sunt putin cam paralel la uP astea dar .....