Hrista Posted April 25 Share Posted April 25 Știu că mesajul meu poate nu e fix pe subiect, dar poate mă puteți ajuta: am un radio VW MCD (1J0 035 191 C) l-am deblocat iar acum îmi apare pe ecran „Navigation Off”. Ce credeți că ar trebui să fac ca să pot folosi funcția de navigație? Link to comment
daniel.t Posted April 25 Share Posted April 25 Sa-i conectezi antena GPS si sa-i servesti CD-ul cu harti. Sunt greu de gasit, vechi si f. probabil nu includ RO. Link to comment
Hrista Posted April 27 Share Posted April 27 (edited) La 25.04.2025 la 21:11, daniel.t a spus: Sa-i conectezi antena GPS si sa-i servesti CD-ul cu harti. Sunt greu de gasit, vechi si f. probabil nu includ RO. Multumesc frumos, Edited April 27 by Hrista Editare Link to comment
nikst Posted Thursday at 03:43 PM Share Posted Thursday at 03:43 PM Va rog sa ma ajutati cu codul unui radio cd AUDIO CONCERT seria AUZ2Z3D1686040 Link to comment
Vladut Vlad BT Posted Thursday at 07:33 PM Share Posted Thursday at 07:33 PM Acum 3 ore, nikst a spus: Va rog sa ma ajutati cu codul unui radio cd AUDIO CONCERT seria AUZ2Z3D1686040 Cititi eeprom si puneti dump aici pentru cod gratis, dupa serie nu este gratis! Link to comment
nikst Posted Saturday at 07:18 PM Share Posted Saturday at 07:18 PM AUDI CONCERT atasez dumpul. 24LC16B (3).bin Link to comment
nikst Posted yesterday at 09:35 AM Share Posted yesterday at 09:35 AM Va multumesc pentru ajutor ,codul a fost ok! Link to comment
Recommended Posts