Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda universala-SIMPLEX Tv

traianbaiamare

Recommended Posts

Buna seara. Am gasit prin cutiute aceasta telecomanda, dar nu mai stiu modul de programare.  Acum multi ani  a functionat cu un tv Philips(crt,desigur), facand functiile esentiale,  la altele retin ca facea functii aiurea, care nu corespundeau cu butoanele; e adevarat, nici nu am insistat atunci sa o programez pentru ''enspemii'' de tv, pentru philips isi facea treaba.

Are cineva un manual, sau instructiuni....?  La acea vreme gasisem undeva un manual, dar s-a pierdut .

Ar fi sanse sa lucreze cu un tv smart, din seria LG? Doar asa, de ''amorul artei'', cum se spune, in amintirea vremurilor.

P.S: - poza e luata de pe net, telecomanda in sine nu are pe ea nicio serie, doar ''made in Italy''

Va multumesc.

In poza vad ca nu apare, sub capacul de la baterii are un buton  "Search", accesibil cu un obiect cu varf, sau un degetel ca si al meu :)

simplex_remote.jpg

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• validae

1

• traianbaiamare

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images