Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme volum 17mb82

attilaa0

Recommended Posts

Buna ziua. Acest tv cu sasiu 17mb82 merge dar volumul urca singur la maxim, am vazut are un joystik, s-ar putea sa fie de acolo?Joystikul in sine nu e blocat, nu pare a fi defect. A mai intalnit cineva acest defect? 

Va multumesc. 

Edited by attilaa0
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• attilaa0

3

• Toni Marginean

1

• iuliantv

1

• yokoono

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

mai mult ca sigur e din joistick sau traseul acestuia,

sa incercat un 17mb82 core update ,urmat de un reset din menu service? sau macar un reset din menu service ?

sant televizoare la care propietarul nu stia ca are acel joistick,nu la folosit niciodata si tot au facut probleme

Edited by iuliantv

S-a mai discutat. Unii au dezlipit joistikul, altii l-au curatat, altii au curatat bine placa in jurul lui si a rezistentelor care duc la el. S-a banuit ceva rezistente reziduale intre trasee.

Acum 4 ore, attilaa0 a spus:

Buna ziua. Acest tv cu sasiu 17mb82 merge dar volumul urca singur la maxim, am vazut are un joystik, s-ar putea sa fie de acolo?Joystikul in sine nu e blocat, nu pare a fi defect. A mai intalnit cineva acest defect? 

Va multumesc. 

Am intalnit personal foarte multe cu joystick defect la vestel