attilaa0 Posted January 5, 2024 Share Posted January 5, 2024 (edited) Buna ziua. Acest tv cu sasiu 17mb82 merge dar volumul urca singur la maxim, am vazut are un joystik, s-ar putea sa fie de acolo?Joystikul in sine nu e blocat, nu pare a fi defect. A mai intalnit cineva acest defect? Va multumesc. Edited January 5, 2024 by attilaa0 Link to comment
iuliantv Posted January 5, 2024 Share Posted January 5, 2024 (edited) mai mult ca sigur e din joistick sau traseul acestuia, sa incercat un 17mb82 core update ,urmat de un reset din menu service? sau macar un reset din menu service ? sant televizoare la care propietarul nu stia ca are acel joistick,nu la folosit niciodata si tot au facut probleme Edited January 5, 2024 by iuliantv Link to comment
Toni Marginean Posted January 5, 2024 Share Posted January 5, 2024 Izolați-l de montaj și observați dacă aparatul se manifestă la fel. Link to comment
yokoono Posted January 5, 2024 Share Posted January 5, 2024 S-a mai discutat. Unii au dezlipit joistikul, altii l-au curatat, altii au curatat bine placa in jurul lui si a rezistentelor care duc la el. S-a banuit ceva rezistente reziduale intre trasee. Link to comment
attilaa0 Posted January 5, 2024 Author Share Posted January 5, 2024 Va multumesc, voi incerca cele spuse, si revin cu rezultatul. Link to comment
profimex Posted January 5, 2024 Share Posted January 5, 2024 Acum 4 ore, attilaa0 a spus: Buna ziua. Acest tv cu sasiu 17mb82 merge dar volumul urca singur la maxim, am vazut are un joystik, s-ar putea sa fie de acolo?Joystikul in sine nu e blocat, nu pare a fi defect. A mai intalnit cineva acest defect? Va multumesc. Am intalnit personal foarte multe cu joystick defect la vestel Link to comment
attilaa0 Posted January 5, 2024 Author Share Posted January 5, 2024 Am revenit, din joystik era problema. Va multumesc. Link to comment
Recommended Posts