roadrunner Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Suficient de repede daca intelegi cum functiuonaza Mai jos arat cum poti sa ajungi fara prea mari probleme la 300Mhz pe un fpga nu tocmai nou. Bafta Link to comment
Stefan Posted December 31, 2023 Share Posted December 31, 2023 ... from cucu land ... Am ras oleacă. Am mai spus-o dar dacă se preda așa în școală poate înțelegeam și eu ceva, poate Link to comment
roadrunner Posted January 8, 2024 Author Share Posted January 8, 2024 @Stefan Citat Am mai spus-o dar dacă se preda așa în școală poate înțelegeam și eu ceva, poate Stai linistit ca nici eu n-am inteles din prima. Din pacate nici eu nu am invatat in scoala FPGA ca dar am avut bazele bune din scoala. RR Link to comment
roadrunner Posted January 8, 2024 Author Share Posted January 8, 2024 (edited) @antemir la mine primul lucru care l-am facut cu FPGA a fost un controller video pentru un 8052, pe vremea aia FPGA-urile erau mai mici (1997). Tin minte ca nu puteam sa vad mai mult de 10Mhz cu un rahat de osciloscop rusesc din dotare si am pus un jumper care sa-mi divizeze clock-ul cu 4 ca sa pot vedea semnalul de sync (evident pierdeam imaginea pe monitor cand masuram cu incetinitorul) - de fapt am imitat controlerul de video in mod text de la comodore 64. care avea 1K de memorie video text si 1K de atribute de culoare si evident un generator de caractere 2K (fonturi le zicem in ziua de azi) RR Edited January 8, 2024 by roadrunner Link to comment
Recommended Posts