digitalelectron Posted November 16 Share Posted November 16 (edited) Salut, Am mai multe proiecte in cap si caut o sursa de server, ATX, etc, comutatie sa fie cu urmatoarele specificatii: - alimentare 240VAC - sa fie cu PFC neaparat - sa fie produsa in masa (disponibilitate pentru piese, servisare ...) - sa fie raport pret ok - puterea nu e o problema, le paralelizez - sa am schema electrica Vreau sa le dezmembrez si sa iau partea de PFC, nu ma intereseza secundarul. Pentru mine e mai ieftin sa dezmembrez o sursa decat sa cumpar separat partea de PFC care costa mai mult decat o sursa. Multumesc in avans PS: Daca exista deja sursa de la 240VAC direct la 400VDC si are partea de PFC inclusa si pretul e ok, cumpar direct asa Edited November 16 by digitalelectron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic11 Posted November 16 Share Posted November 16 Acum 2 ore, digitalelectron a spus: Salut, Am mai multe proiecte in cap si caut o sursa de server (aceste sint cele mai ieftine) cu urmatoarele specificatii: - sa fie cu PFC neaparat - sa fie produsa in masa (disponibilitate pentru piese, servisare ...) - sa fie raport pret ok - puterea nu e o problema, le paralelizez - sa am schema electrica Vreau sa le dezmembrez si sa iau partea de PFC, nu ma intereseza secundarul. Pentru mine e mai ieftin sa dezmembrez o sursa decat sa cumpar separat partea de PFC care costa mai mult decat o sursa. Multumesc in avans PS: Daca exista deja sursa de la 240VAC direct la 400VDC si are partea de PFC inclusa si pretul e ok, cumpar direct asa Am niște surse dell de server, daca prezintă interes vorbim im privat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitalelectron Posted November 17 Author Share Posted November 17 (edited) Hai sa va arat ce am gasit in china, doar ca pretul e prea mare. In realitate produsul asta costa la -50% - dar chiar si la ei fata de aliexpress. Precizez ceva la cerere PFC sa fie activ nu pasiv (bobine, condensatoare...) Edited November 17 by digitalelectron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cdinu332 Posted November 17 Share Posted November 17 Prețul e prea mare dar în realitate e mai mic chiar si la ei. Să mor dacă pricep. Până la urmă e mai mic, nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumitrumy Posted November 18 Share Posted November 18 Si cum pui PFC-urile in paralel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitalelectron Posted November 18 Author Share Posted November 18 Paralelizarea se face exact ca la sursele de server, in principiu cu "diode ideale" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitalelectron Posted November 20 Author Share Posted November 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitalelectron Posted November 26 Author Share Posted November 26 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts