Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receptor(decodor) dvb-c

bobo123

Recommended Posts

Vand receptoare dvb-c , solutia ideala pt tv uri care nu receptioneaza dvb-c( tv uri aduse din Uk, tv uri mai vechi sau monitoare).

Se poate conecta la tv sau monitor  pri cablu hdmi sau mufe rca.

Pachetul cuprinde receptorul si telecomanda, 3 bucati pe stoc.

Receptorul functioneaza pe cablul de la  orice firma de cablu( TV Sat, Orange, Digi,Vodafone etc).

Pret 100 lei plus transpot cu posta ro.

https://www.99poze.ro/Receptor_dvb_c/

Edited by bobo123
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bobo123

9

• iuliantv

1

• 1 month later...

A mai ramas o bucata.

Se pare ca din 16 ianuarie 2024 , Vodafone o sa renunte la televiziunea analog si va emite doar pe digital cablu( dvb-c).

Acum 4 ore, bobo123 a spus:

A mai ramas o bucata.

Se pare ca din 16 ianuarie 2024 , Vodafone o sa renunte la televiziunea analog si va emite doar pe digital cablu( dvb-c).

posibil,dar totusi nu cred,si.ar pune multi clienti,pe cap,pe drumuri,pentru decodoare...abonament la digital e ceva mai scump,si daca v.or face asta cred ca doar decodoarele lor v.or mai fi compatibile,sau televizoare doar cu card ci+ de la ei

daca orice dvb-c permite grila lor,e un bonus pt dv

,,am citit si eu o partea a stirii ,din 16 ianuarie 2024 v.or sa faca asta,v.a fi mare tabalau,deoarece nu toate televizoarele stiu dvb-c ,plus ca stiu multa lume in special oameni in etate,ce au dvb-c dar nu se uita,deoarece sant obisnuiti cu 1-2...9 canale de baza,pe cand la digital la multe televizoare nu poti edita usor canalele,sau daca nu le editezi au lista lunga iarasi chin,sa stergi ce nu te intereseaza,ce nu e liber....

Edited by iuliantv
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines