bobo123 Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 (edited) Vand receptoare dvb-c , solutia ideala pt tv uri care nu receptioneaza dvb-c( tv uri aduse din Uk, tv uri mai vechi sau monitoare). Se poate conecta la tv sau monitor pri cablu hdmi sau mufe rca. Pachetul cuprinde receptorul si telecomanda, 3 bucati pe stoc. Receptorul functioneaza pe cablul de la orice firma de cablu( TV Sat, Orange, Digi,Vodafone etc). Pret 100 lei plus transpot cu posta ro. https://www.99poze.ro/Receptor_dvb_c/ Edited November 7, 2023 by bobo123 Link to comment
bobo123 Posted December 28, 2023 Author Share Posted December 28, 2023 A mai ramas o bucata. Se pare ca din 16 ianuarie 2024 , Vodafone o sa renunte la televiziunea analog si va emite doar pe digital cablu( dvb-c). Link to comment
iuliantv Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 (edited) Acum 4 ore, bobo123 a spus: A mai ramas o bucata. Se pare ca din 16 ianuarie 2024 , Vodafone o sa renunte la televiziunea analog si va emite doar pe digital cablu( dvb-c). posibil,dar totusi nu cred,si.ar pune multi clienti,pe cap,pe drumuri,pentru decodoare...abonament la digital e ceva mai scump,si daca v.or face asta cred ca doar decodoarele lor v.or mai fi compatibile,sau televizoare doar cu card ci+ de la ei daca orice dvb-c permite grila lor,e un bonus pt dv ,,am citit si eu o partea a stirii ,din 16 ianuarie 2024 v.or sa faca asta,v.a fi mare tabalau,deoarece nu toate televizoarele stiu dvb-c ,plus ca stiu multa lume in special oameni in etate,ce au dvb-c dar nu se uita,deoarece sant obisnuiti cu 1-2...9 canale de baza,pe cand la digital la multe televizoare nu poti edita usor canalele,sau daca nu le editezi au lista lunga iarasi chin,sa stergi ce nu te intereseaza,ce nu e liber.... Edited December 28, 2023 by iuliantv Link to comment
bobo123 Posted March 7, 2024 Author Share Posted March 7, 2024 Inca 3 bucati pe stoc, pret 80 lei bucata. Link to comment
Recommended Posts