Administratori Badman Posted November 18 Administratori Share Posted November 18 Asta il am eu, merg excelent dar nu incarca nimic https://www.emag.ro/hub-usb-axagon-4-porturi-usb-a-3-2-gen1-cablu-usb-a-1-2m-hue-m1al/pd/D3JKNZMBM/?ref=history-shopping_333394771_1_1 Link to comment
Blacksmith Posted November 18 Author Share Posted November 18 Pai asta al tau vad cu nu are alimentare externa... Link to comment
Administratori Badman Posted November 18 Administratori Share Posted November 18 Vezi ca ala cu alimentare externa nu are toate porturile alimentate ci doar ala din capat Link to comment
Administratori Badman Posted November 18 Administratori Share Posted November 18 in rewievurile celor care l-au cumparat Link to comment
Blacksmith Posted November 18 Author Share Posted November 18 Nu cred... Pe pagina lor oficiala scrie: "Mobile phones, tablets, power banks and other devices can be charged up to 2A (depends on the charger used) in any hub port thanks to the USB Battery Charging 1.2 support." Link to comment
Administratori Badman Posted November 18 Administratori Share Posted November 18 Eu asa citeam dar probabil sa fi fost alt model, nu stiu Link to comment
Blacksmith Posted November 20 Author Share Posted November 20 Mai gasisem un hub misto, tot ca ala de la Axagon, cu alimentare externa: https://www.unitek-products.com/products/usb3-0-4-port-hub Dar dupa ce am citit toate comentariile de pe forumul asta, se pare ca nici un hub din asta mic nu merge cu Raspberry. Singurul care s-a dovedit functional si la ei este UH700 de la TP-Link, ala mare de il am si eu... Asa ca o sa vad cum ii fac loc in cutie si raman cu asta. Mai mi-am comandat un hard WD Red Plus ! Link to comment
sesebe Posted November 20 Share Posted November 20 (edited) Modifici HUB-ul si-i pui alimentare externa. Edited November 20 by sesebe Link to comment
Blacksmith Posted November 20 Author Share Posted November 20 Ce hub sa modific ? Toate despre care am vorbit, au alimentare externa. Link to comment
Blacksmith Posted November 20 Author Share Posted November 20 Nu inteleg ce vrei sa spui... Link to comment
sesebe Posted November 20 Share Posted November 20 Nici eu nu înțeleg ce problema ai. Link to comment
Blacksmith Posted November 20 Author Share Posted November 20 Problema este ca hub-urile astea mici, chiar si cu alimentare externa (5V), nu prea se inteleg bine cu Raspberry. Singurul hub cu care imi merge si mie si celor de pe forumul din link-ul de masi sus, est UH700 de la TP-Link cu alimentare externa de 12V. Link to comment
sesebe Posted November 20 Share Posted November 20 (edited) Ceea ce vrei tu sa faci depaseste Raspberry, dar asta ti s-a mai spus. Dupa cum te cunosc nu vei accepta asta si la final, indiferent care va fi ala, vei sustine ca tu esti cel mai tare ca l-ai facut sa mearga cu ce vrei tu asa cum vrei tu. Succes! Edited November 20 by sesebe Link to comment
Recommended Posts