Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Server NAS (custom made)

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai gasisem un hub misto, tot ca ala de la Axagon, cu alimentare externa: https://www.unitek-products.com/products/usb3-0-4-port-hub

Dar dupa ce am citit toate comentariile de pe forumul asta, se pare ca nici un hub din asta mic nu merge cu Raspberry. Singurul care s-a dovedit functional si la ei este UH700 de la TP-Link, ala mare de il am si eu... Asa ca o sa vad cum ii fac loc in cutie si raman cu asta.

Mai mi-am comandat un hard WD Red Plus ! :dans:

Problema este ca hub-urile astea mici, chiar si cu alimentare externa (5V), nu prea se inteleg bine cu Raspberry.

Singurul hub cu care imi merge si mie si celor de pe forumul din link-ul de masi sus, est UH700 de la TP-Link cu alimentare externa de 12V.

Ceea ce vrei tu sa faci depaseste Raspberry, dar asta ti s-a mai spus. Dupa cum te cunosc nu vei accepta asta si la final, indiferent care va fi ala, vei sustine ca tu esti cel mai tare ca l-ai facut sa mearga cu ce vrei tu asa cum vrei tu. 

Succes!

Edited by sesebe

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines