ALVIN Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Salut, am un televizor LG RL21CC30RX defect, problema e in sursa, tranzistorul "sirma". Am identificat integratul, este un MC44608 dar notatia tranzistorului nu are nici un sens si nu l-am gasit in nici o parte. Banuisc ca e MOS-FET, ma poate ajuta cineva cu un sfat sau, si mai bine, cu o schema? Link to comment
fane Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 este mofet, eu am folsit buz90 asta aveam la indemina dar merge oricare din tranzistorii folsiti pe sasiele noi gen 11AK etc. schimba tda-ul si verifica bine componentele din primarul surseisi din secundar(sa nu ai scurturi)in rest,bafta :smt006 Link to comment
ALVIN Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 Multumesc pentru ajutor, salutari tuturor. Link to comment
tv1 Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Experienta la capitolul recunoastere sasie nu prea ai.Are sasiu de Vestel 11AK30-A11.Scheme aici(2 pagini): http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=81.0 Link to comment
Administratori Badman Posted January 11, 2008 Administratori Share Posted January 11, 2008 degeaba ai dat linkul ca nu vede schema daca nu este inregistrat Link to comment
ALVIN Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 M-am inregistrat, schema e asemanatoare, multumesc tv1, salut Vasile ! Link to comment
Recommended Posts