Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unealta sau dispozitiv tăiat furnir pe lungime.

sonic11
 Share

Recommended Posts

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 23 minute, daniels a spus:

:rade: m-am desumflat repede...nu merita pentru ce am eu de făcut plus că furnirul are fibra in lungul tăieturi și cuțitul va fi deviat de aceasta.

La taiere furnirul trebuie presat de ceva dreptar rigid sa nu fuga standa, dreapta.

Acum 3 minute, grosu99 a spus:

Furnirul natural se lipeste cu prenadez si se pileste marginea cu o pila fina ...nu se taie cu cuterul 

Eu te înțeleg pe tine dar când îl cumperi nu este drept pe margine și nu poți pune unu langa altu.

Ce spui tu se face la margini nu la jumate unde inbini două foi

Acum 17 minute, sonic11 a spus:

Eu te înțeleg pe tine dar când îl cumperi nu este drept pe margine și nu poți pune unu langa altu.

Ce spui tu se face la margini nu la jumate unde inbini două foi

Corect....n-=am inteles eu bine ce vrei sa faci

Încearcă cu un cutter cu rolă.  Asta necesita plan drept și dreptar.  Poți cumpăra și cuțit pentru tăiat furnir, are muchia zimțată. Procedura fiind aceeași. 

Cu un cutter normal,  care are lama subtire,  există sansa,  dacă nu ai mâna sigură,  să fugă pe fibră.  Încearcă cu o lamă la groasă și ascuțită foarte bine.  Ar fi bina ca ea să fie puțin curbata. 

1 oră în urmă, cdinu332 a spus:

Încearcă cu un cutter cu rolă.  Asta necesita plan drept și dreptar.  Poți cumpăra și cuțit pentru tăiat furnir, are muchia zimțată. Procedura fiind aceeași. 

Cu un cutter normal,  care are lama subtire,  există sansa,  dacă nu ai mâna sigură,  să fugă pe fibră.  Încearcă cu o lamă la groasă și ascuțită foarte bine.  Ar fi bina ca ea să fie puțin curbata. 

Am cutter cu rola dar tot fuge când tai, trebuie sa fac un suport să-l țin presat sub dreptar.