rzone Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Ia te uita ce au incercat prietenii nostri: http://www.error.ro/product_info.php?products_id=1796 Cu toate ca am o retinere in ceea ce priveste produsele lor, as incerca un modul macar de fun...ca sint primii care au incercat la noi (lucru care n-o sa se intimple pt ca la ultimul kit comandat - un mixer - mi le-au trimis dupa vreo 4-5 luni cind finalizasem si amplif si tot, si i-am trimis la origini cu comanda lor :smt001 ) Daca sint offtopic scuze si pls mutati sau stergeti, da era interesant macar ca idee... randamentul...greutatea sursei...etc. Asta daca functioneaza dupa cum zic ei. Edit-sorteh. Te rog sa mai citesti o data regulamentul forumului, nu ai voie sa aduci link`uri la magazine virtuale. Multumesc. Link to comment
cipa_maria Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 cred ca ai cam gresit locul... aici se construiesc amplifuri... :partyman: si datasheet-ul tda-ului!!! Link to comment
boku Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 nu cred k TDA-u ala ajunje la 200Wsi la 100W imi vine greu sa cred....... :smt005 Link to comment
zal Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Probabil ca pe 1 Ohm scoate 500W, ca 4 sau 8 Ohmi sint prea multi si nu poate sa-i duca... :smt003 Link to comment
Guest yuly33 Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Dar... poate fi folosit ca driver pentru puteri mai mari. Link to comment
zal Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Serios? Si ce pui dupa el, trz bipolari? Banuiesc ca te-ai gindit la varianta folosita in urma cu 20 ani ptr TDA2010, 2020 etc. Link to comment
Murcielad Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 cred ca ai cam gresit locul... aici se construiesc amplifuri... :partyman: si datasheet-ul tda-ului!!!detalii ?? de ce nu ar putea sa ajunga la 200W in punte ? adica 2x100W ?eu am incercat kitul si am fost foarte multumit de el ! l-am folosit la +/-33V stabilizat (daca se depaseste aceasta tensiune se inchide integratul) pe o impedanta de 4ohmi pe fiecate canal si scoate cam 100W pe canal ! nu am avut prea mult timp sa il ascult insa nu prea am observat nici o diferenta intre el si un clasa AB obisnuit :smt021 Link to comment
Murcielad Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Serios? Si ce pui dupa el, trz bipolari? Banuiesc ca te-ai gindit la varianta folosita in urma cu 20 ani ptr TDA2010, 2020 etc. serios chiar se poate ! daca vreti cautati la ZETEX sa vedeti cum ! se pot folosii MOS-feti complementari nu neaparat zetex Link to comment
zal Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Din pacate, nu sint adeptul produselor minune, in nici un domeniu. Asa au facut avere unele firme, bazindu-se pe credulitatea multora. :smt003 Link to comment
rzone Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 Singurul lucru de remarcat e ca a incercat cineva sa faca un cablaj (chiar daca e aplicatia chioara a integratului) pt clasa D, de care zice lumea ca-s mai greu de facut DIY. Pt parametri - datasheetul integratului, ca firma Axxxxx da niste parametri umflati fara nici o jena, si daca puterea e mai greu de masurat, eu am ars finali la un amplif de care ziceau ca se alimenteaza fara probleme la 45 vcc si de fapt limita era 40...si nici nu era kitul meu :smt013 Link to comment
Murcielad Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Din pacate, nu sint adeptul produselor minune, in nici un domeniu. Asa au facut avere unele firme, bazindu-se pe credulitatea multora. :smt003 Din pacate nu iti place sa citesti ! nu este nici o minune ;) asa este firma care produce si KITUL de clasa D da niste puteri exagerate la celalalte kituri ale lor insa aici 2x100W nu vad unde este minunea ? nu au umflat cu nimic puterea .... Doar pentru simplu fapt ca nu este AV400 sau IPA400 nu inseamna ca nu se aude bine sau ca nu este bun ! chiar cred ca acel kit merita banii ! in REST FERITIVA de produsele acelei firme ;) Link to comment
Recommended Posts