Ion Gageanu Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Am un tv Horizon 32hl7330h si dubleaza imacinea oscilant in partea de jos a displayului cu niste liniute subtiri.Va rog cine stie din ce modul provine defectul.Am schimbat sursa si este acelasi defect.(un fel de imagine dublata care tremura pe verticala) circa 3 secunde , apoi isi revine 2 secunde , iaras face la fel) Rog ,daca a avut cineva acest defect si cul l-a rezolvat. Link to comment
iuliantv Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 display defect mai mult ca sigur o poza ,o fil,are face cat 1000 de cuvinte Link to comment
Costica Tv Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 E defect display-ul si cred ca se poate repara, daca nu ai minime cunostinte...nu te "aventura" ca il strici de tot ! Link to comment
Gageanu Ion Posted September 23, 2023 Share Posted September 23, 2023 (edited) Deci ,imaginea apare dublata in partea de jos a ecranului .Pe portiunea dublata apar si niste liniute subtiri.Dublura de jos se vede peste imaginea intreaga de pe ecran. Edited September 23, 2023 by Gageanu Ion Cum pun poze la anunt> Link to comment
validae Posted September 24, 2023 Share Posted September 24, 2023 O metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie: Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul. Deschideţi aplicaţia din link https://imgur.com/upload Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,. După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,. Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare. Link to comment
Gageanu Ion Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 (edited) https://imgur.com/UwB9hlo https://gayo52.imgur.com/all/?third_party=1 Deci ,imaginea apare dublata in partea de jos a ecranului .Pe portiunea dublata apar si niste liniute subtiri.Dublura de jos se vede peste imaginea intreaga de pe ecran. Edited September 25, 2023 by Gageanu Ion Link to comment
Gabriel_S Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 La 17.09.2023 la 18:14, Ion Gageanu a spus: Am un tv Horizon 32hl7330h si dubleaza imacinea oscilant in partea de jos a displayului cu niste liniute subtiri.Va rog cine stie din ce modul provine defectul.Am schimbat sursa si este acelasi defect.(un fel de imagine dublata care tremura pe verticala) circa 3 secunde , apoi isi revine 2 secunde , iaras face la fel) Rog ,daca a avut cineva acest defect si cul l-a rezolvat. Dupa descriere pare ecran LG... bypass Odd Even Link to comment
iuliantv Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 se pare ca aveti dreptate T-Con Board: 32/37 ROW2.1 HD REV 0.1 / 6870C-0442B ( 6871L-5794A ) - 35лв Link to comment
Gageanu Ion Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Acum 20 ore, Gabriel_S a spus: Dupa descriere pare ecran LG... bypass Odd Even Am acelasi defect.Am schimbat sursa si apoi T-conul si am acelasi defect.Poate fi din placa de baza? Link to comment
iuliantv Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Acum 58 minute, Gageanu Ion a spus: va raspuns mai sus,e defect de display Link to comment
Paul Ciuca Posted July 22, 2024 Share Posted July 22, 2024 Buna seara Am și eu aceiași problema și nu nu găsesc ,ce trasee trebuiesc întrerupte la acest model de tcon.Are cineva soluția rezolvării acestei probleme? Link to comment
Recommended Posts