Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cartierele Bucureștiului

Recommended Posts

Acum 44 minute, Spitfire a spus:

Asta e marea problema, si nu doar aici in SE Europei...lipsa de educatie financiara, faptul ca cei care au macar 100.000 de euro, ii investesc in pasive(case, masini)in loc sa-i puna la lucru, rezultatul e ca se duc pe apa sambetei si banii, si oportunitatea celor care-i detin de a evolua financiar si nu numai.

Cate firme americane au inceput intr-un garaj si acum sunt corporatii gigant? Multe...dar patronii lor nu au cumparat "vile" si masini cu profitul.

Am peste 100.000 euro in conturi, am declarat ca alerg dupa bani dar spune-mi si mie in ce sa ii investesc?

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Primii bani grămadă pe care i-am făcut,  vopsind rezervoare de țiței,  de aveam vopsea si-n stomac,  atârnat în frânghie,  i-am băgat în spații comerciale. 

Dacă tot dădeam bine cu bidineaua,  am vopsit și două stadioane pă Germania și de toti banii ăia am adus mașini de spălat,  frigidere și televizoare . Am făcut banii de câteva ori.

Apoi,  apartamente,  amenajate lux destinate închirierii. 

Edited by cdinu332

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines