Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vor scoate pacanelele din centrele oraselor?


Recommended Posts

Am auzit aseara la stiri ca exista un proiect de lege prin care vor sa scoata pacanelele, cazinourile si pariurile sportive din centrul oraselor, sa le trimita undeva la periferie. Eu nu prea cred. Cred ca cei care voteaza legile vor sa ia ceva spaga si pe treaba asta.

Link to comment
  • Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Acum 2 minute, Ovidanie a spus:

Am auzit aseara la stiri ca exista un proiect de lege prin care vor sa scoata pacanelele, cazinourile si pariurile sportive din centrul oraselor, sa le trimita undeva la periferie. Eu nu prea cred. Cred ca cei care voteaza legile vor sa ia ceva spaga si pe treaba asta.

si asa e taranul amarat,pacanele ii mai trebuie in sat

Link to comment

Ar fi frumos dacă s-ar și aplica asta, mi s-a luat de câte săli de păcănele s-au deschis la tot pasul.

Astea dau dependență ca drogurile, odată prins gustul jocurilor, greu de renunțat.Unii și-au pierdut case așa, alții au destrămat familii...

Link to comment

Dacă scot sălile de jocuri și pariuri din oraș atunci ce vor pune in loc? Că rămâne orașul gol :rade:

In Pitești dacă scoți astea riști să lași zone întregi, unele sunt fix una după alta, fără spatii neînchiriate la parterul clădirilor.

Dacă pe deștepții aia care au dat legea ii ducea puțin mintea mai bine centralizau cumva toate aceste "atracții" cumva fix in anumite zone din centrul orașelor unde e chiria cat mai mare și unde îi poți controla mai ușor. Așa împrăștiați peste tot e greu să faci controale simultan și chiriile din cartiere sunt mai mici.

Link to comment
Acum 5 minute, antemir a spus:

Rămân păcănelele din agențiile LOTO

Dacă le adun pe toate din oraș alea nu fac nici cât o singura stradă din cartier. Nu se compara chichinețele alea de agenții LOTO așezate răzleț cu ditamai sălile de jocuri private. Cred că o singura sala de jocuri plătește curentul electric cât plătește o agenție LOTO toate utilitățile și chiria.

Link to comment

De-aia suntem unde suntem si legile pe care le avem....

Avem in funcții niste chiolhănari cu pensii speciale si vocații de infirmi erectil.

Născuți in lipsuri si ignorați pentru alienare mintala ,odată îmbogățiți si ajunși in funcții influente ,devin chermezari profesioniști.

Gusa le-a crescut,burta se revarsă peste curea ,iar p*** le scade proportional cu creierul,la final totul se astupa cu grăsime. Îmbuibați cu borhot intr-un birou cu o zdreanta de secretara si in timp ce ascult manele ,boarfa se chinuie sa le găsească o erecție.

Cand vor mierli, familile vor fi fericite ca vor moșteni câteva milioane si o fecala de Mercedes.

Hoitul lor vor chinui groparii si la final vor rămâne cu o flegma si acatiste de 10 lei.

 

Link to comment

O sa dispara pacanelele exact cum au disparut si drogurile sau prostitutia.....adica deloc. Desfranarea la maxim face parte din agenda 2030. Cultura, educatia...nu mai sunt de folos, nu sunt bune, n-ai ce face cu ele! 

Pacanelele se pot transforma si online! Cu cardul cotizezi si primesti pacaneaua! Si te pacanesti pana ramai fara bani!

Edited by mac01
Link to comment

Vezi sa nu mute pacanelele in afara orasului! Mai degraba, muta tablita cu limita orasului...in centru!:d

Pacanelele aduc foarte multi bani, atât la stat, cât si, mai ales, in buzunarele "persoanelor fizice", fie ele politicieni sau nu!

Cum se zice mai sus, vin alegerile si mai trebue fluturat câte un steag, ca sa atraga atentia alegatorilor!. Pâna trec!

Link to comment
Acum 3 ore, doru3160 a spus:

E si o mare problema, care trebuie intoarsa pe toate partile...Ca le muta sau nu, sunt sigur ca in aceasta comunitate nici 1% nu sunt clientii lor. De ce ne-ar interesa subiectul?

 

Mie mi-ar fi mai bine fara cazinouri sau sali de pacanele in proximitate, sigur m-as simti mai bine fara sa vad toti distrusii si toti etnicii care se aduna sa socializeze in jurul acestor sali de jocuri. E drept ca fata de acu' 10 ani "jucatorii" s-au mai domesticit putin dar mizeria unana si mizeria care ramane in urma lor, mie personal, imi repugna. Eu sunt totalmente de acord cu acest proiect de lege.

Link to comment×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines