dorian 70 Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Vă salut! Pentru releul de încărcare din imagine îmi poate spune cineva cum se leagă firele ? Probabil carcasa se leagă cu șurub la masă, însă nu știu care fir vine la + și care la excitație. Vă mulțumesc! Link to comment
validae Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Dat fiind că a fost făcut de o firmă fantomă care nu a marcat pe capsulă nimic, ba chiar a folosit papuci identici pentru plusul de alimentare şi excitaţie, e greu de spus.Aş încerca prima dată cu firul galben la +12V şi firul ngru la excitaţie. Poţi face un test nedistructiv, folosind un bec de poziţii auto 12V/21W pe post de bobină de excitaţie, alimentezi cu o tensiune variabilă între masa metalică (Gnd) şi firul galben (+12V) şi becul legat între masă şi firul negru. Dacă ai pe firul galben (ales arbitrar ca intrare de 12V) o tensiune sub 14,1V ar trebui ca becul să se aprindă.La trecerea peste 14V ar trebui să se stingă.Dacă nu face asta, inversezi galben cu negru şi reiei procedura. Link to comment
draku Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 O cautare rapida dupa poza a dus catre pagina asta: https://gauss.com.br/produtos/en/p/ga030/?bt010=1 Poate ajuta, avand in vedere asemanarea constructiva Link to comment
dorian 70 Posted August 23, 2023 Author Share Posted August 23, 2023 Mulțumesc de idee. Este a unui unchi, un moșulică, pe care l-a ”combinat” vânzătorul de la magazinul de piese auto, spunându-i că sunt cele mai bune. Am să încerc și am să scriu aici. Link to comment
Recommended Posts