profimex Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Buna ziua , am televizorul din titlu echipat cu main 1-894-595-12 blocat pe logo dupa o incercare de rescriere soft prin usb nereusita . Este un coleg care ma poate ajuta cu rescriere emmc contracost desigur . Multumesc Link to comment
Florinel TV Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 As putea sa te ajut eu , dar nu am dump pt RT809H pentru acest tv , dump am salvat cu eazy jtag si nu merge scris cu RT809H , cred ca trebe schimbat si eMMC , ia legatura cu sergiu ionel si te va ajuta , succes Link to comment
Costica Tv Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Din ce tin minte colegul Codrut se ocupa in mod special cu rescriere (inlocuire) emmc la tv Sony Link to comment
profimex Posted August 9, 2023 Author Share Posted August 9, 2023 Acum 8 minute, Costica Tv a spus: Din ce tin minte colegul Codrut se ocupa in mod special cu rescriere (inlocuire) emmc la tv Sony aveti cumva un nr. de telefon ? Link to comment
Florinel TV Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Aici il gasesti pe colegu codrut , trimitei mesaj privat si cand il vede iti raspunde , intra mai rar pe forum Link to comment
ERICUZ Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 On 8/9/2023 at 11:06 AM, Florinel TV said: As putea sa te ajut eu , dar nu am dump pt RT809H pentru acest tv , dump am salvat cu eazy jtag si nu merge scris cu RT809H , cred ca trebe schimbat si eMMC , ia legatura cu sergiu ionel si te va ajuta , succes Plz sir I need Sony KD 49xd8305 emmc file, I have easy JTAG box Link to comment
validae Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 You have to wait until someone will answer to you, this is a forum, not an emergency unit..... Do not open another topics with the same request, will be deleted. Link to comment
Recommended Posts