Roby77 Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 Salut! ati intampinat la aceasta sursa modificarea curentului pe backlight precizez ca driverul este BD94121F si ca si curent de mers masurat in gol am masurat 0.9a. si as vrea sa il scad dar nu gasesc nici o schema pe net daca ar putea cineva sa ma ajute as fi recunoscator , mersi! Link to comment
dumitrumy Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 Este adevarat ca iti trebuie cam un minut sa cauti PDF-ul integratului. Totusi, dupa asa efort, gasesti pe prima pagina schema cu aplicatia. NU am pile la Google! Link to comment
Roby77 Posted July 31, 2023 Author Share Posted July 31, 2023 (edited) am gasit si eu datasheet ul insa nu inteleg daca in grupul de rezistente in paralel sa reglez curentul de mers al backlight ului pentru ca nu gasesc nici o schema a acestui modul On 7/30/2023 at 12:21 PM, dumitrumy said: asta am observat initial si va multumesc pentru interventie ! Edited July 31, 2023 by Roby77 Link to comment
dumitrumy Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 (edited) O schema practica difera foarte putin de aplicatia din catalog. Ai de ridicat schema de pe placa a max 10 componente. Treaba de 30 min max. Cand nenea Gogu era in proiect, ne descurcam fara probleme. Edited July 31, 2023 by dumitrumy Link to comment
Recommended Posts