Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

calculatorul nu porneste


cnc

Recommended Posts

va salut .aseara baiatul meu a vrut sa schimbe placa video cu alta mai buna dupa ce a montat placa calculatorul nu mai porneste ,ventilatoarele pornesc  dar nu se aprinde maosul tastatura si monitorul ce poate fi   multumesc

Link to comment
  • Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Probabil e placa de baza, placa video sau pur și simplu e defect.

 

L.e.

Sfaturi pentru postările ulterioare: Când dai puține informații primești puține informații. Timpul celor care vă răspund este cel puțin la fel de prețios ca și timpul dvs.

 

Încercările ulterioare de pornire au fost făcute cu placa video veche? Placa de baza are și video integrat? Ce placa de baza? S-a incercat un reset de BIOS? Toate conexiunile au fost reverificate? Beep-uri specifice? O verificare cu atenție a tensiunii livrate de sursă?

Link to comment

Să mai încerce, eventual să facă un Clear CMOS din jumperul dedicat. Dar e foarte important să aibă grijă să introducă bine toate componentele sistemului în conectori, să nu provoace scurtcircuite.

Atenție și la curățirea de praf, nu folosiți aspiratorul cu perie de plastic, ci pensulă de păr natural, altfel se produc descărcări statice.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines