gelu_b Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Cumpar voltmetru / ampermetru vechi de panou format mare (13 x 13 cm) din bachelita, complet si in buna conditie estetica. Ma intereseaza si alte aparate industriale de panou (voltmetre, termometre, ampermetre, etc.), mai vechi (din bachelita), de format mare. Oferte prin mp sau la tel. 0723524003. Multumesc anticipat. Link to comment
hixpp02 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Am eu cu o cutie, dar durează câteva zile până când va pot spune cu exactitate. Link to comment
gelu_b Posted July 9, 2023 Author Share Posted July 9, 2023 Multumesc, nu-i graba, astept vesti de la dv. Link to comment
gelu_b Posted August 8, 2023 Author Share Posted August 8, 2023 Cumpar voltmetru / ampermetru vechi de panou format mare (13 x 13 cm) din bachelita, complet si in buna conditie estetica. Ma intereseaza si alte aparate industriale de panou (voltmetre, termometre, ampermetre, etc.), mai vechi (din bachelita), de format mare. Oferte prin mp sau la tel. 0723524003. Multumesc anticipat. Link to comment
tm07uxo Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Domenii de masurare ? dimensiune musai 130mm ? standardele autohtone nu au dimensunea 130x130 Link to comment
gelu_b Posted October 2, 2023 Author Share Posted October 2, 2023 Buna seara, Am revenit acasa asa ca va pot raspunde si aici. 13 x 130 mm ca si dimensiune este in regula si nu ma intereseaza domeniul de masura (doresc doar ca aparatul sa fie complet si sa fie in buna conditie estetica). Daca aveti asa ceva va rog sa imi trimiteti fotografii fata/verso cu obiectele detinute si cat doriti sa obtineti pentru ele. Multumesc anticipat. Gelu B. Erata: dimensiuni: 130 x 130 mm Link to comment
gelu_b Posted November 10, 2023 Author Share Posted November 10, 2023 Cumpar voltmetru / ampermetru vechi de panou format mare (13 x 13 cm) din bachelita, complet si in buna conditie estetica. Ma intereseaza si alte aparate industriale de panou (voltmetre, termometre, ampermetre, etc.), mai vechi (din bachelita), de format mare (nu conteaza domeniile de masura). Oferte prin mp sau la tel. 0723524003. Multumesc anticipat. Link to comment
gelu_b Posted December 6, 2023 Author Share Posted December 6, 2023 Cumpar voltmetru / ampermetru vechi de panou format mare (13 x 13 cm) din bachelita, complet si in buna conditie estetica. Ma intereseaza si alte aparate industriale de panou (voltmetre, termometre, ampermetre, etc.), mai vechi (din bachelita), de format mare (nu conteaza domeniile de masura). Oferte prin mp sau la tel. 0723524003. Multumesc anticipat. Link to comment
gelu_b Posted February 9, 2024 Author Share Posted February 9, 2024 Cumpar voltmetru / ampermetru vechi de panou format mare (13 x 13 cm) din bachelita, complet si in buna conditie estetica. Ma intereseaza si alte aparate industriale de panou (voltmetre, termometre, ampermetre, etc.), mai vechi (din bachelita), de format mare (nu conteaza domeniile de masura). Oferte prin mp sau la tel. 0723524003. Multumesc anticipat. Link to comment
marius_amp Posted February 9, 2024 Share Posted February 9, 2024 https://m.olx.ro/d/oferta/aparate-masura-cu-ac-IDhY7E3.html Link to comment
gelu_b Posted February 9, 2024 Author Share Posted February 9, 2024 Multumesc, l-am vazut. Link to comment
Andrei24 Posted May 13, 2024 Share Posted May 13, 2024 (edited) Buna seara. Detin ceva astfel de indicatoare model vechi din perioada RSR, majoritatea sunt in cutie. Preturile incep de la 100 lei indiferent de format, rectangular, rotund, volt-ampermetre, termometre sau indicatoare de presiune! Din poza de profil pare sa le utilizati mai degraba pentru un design mai deosebit in ceasurile cu tuburi nixie! Am si ceva placi echipate cu tuburi nixie, daca sunteti interesat bineinteles. Edited May 13, 2024 by Andrei24 Link to comment
gelu_b Posted May 14, 2024 Author Share Posted May 14, 2024 Buna ziua, Sunt interesat de aparatele dv. si va rog sa imi trimiteti fotografii cu ele (prin What's Up, la numarul 0723524003). De asemenea ma intereseaza si tuburile Nixie pe care le-ati vinde (asa ca va rog sa imi trimiteti fotografii cu ele plus doleantele dv. referitor la banii pe care doriti sa ii luati pentru ele). Multumesc anticipat. Gelu B. Link to comment
Recommended Posts