Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar EL95

Tanase Ion

Recommended Posts

Buna seara tuturor colegilor de pe Elforum, am un radio pe lampi Siemens si as vrea sa-l restaurez si imi lipseste lampa EL95 as dori sa.cumpar minim 2buc, sper ca cineva sa ma ajute. Multumesc anticipat celui care imi va oferi ajutorul, tot aici pe elforum am fost ajutat cu diverse componente care am avut nevoie si le.multumesc.frumos celor care m-au ajutat, cu stima si respect o seara buna de aici de la malul marii.

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tanase Ion

5

• florinmar

2

• BRANCA

1

• validae

1

Buna seara, cu scuzele de rigoare rog frumos un moderator sa-mi mute topicul in sectiunea cumparari bazar, pe telefon nu am reusit si imi cer scuze de gafa facuta, cu stima si respect multumesc frumos ptr intelegere.

Acum 17 minute, florinmar a spus:

Am eu sunatima 0790489629

Ok spuneti-mi un pret pe buc? Si daca aveti disponibile minim2buc sau 4buc sau un schimb cu alte lampi

Am eu sunatima 0790489629

Am incercat sa va sun

Edited by Tanase Ion
  • 3 weeks later...

Buna seara, rog un moderator cand are timp sa inchida acest topic, totodata cu stima si respect ii multumesc frumos colegului @florinmar ptr ajutorul acordat cu lampile EL95.

Acum 4 ore, Tanase Ion a spus:

Buna seara, rog un moderator cand are timp sa inchida acest topic, totodata cu stima si respect ii multumesc frumos colegului @florinmar ptr ajutorul acordat cu lampile EL95.

Cu multa placere

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines