Guest xeon Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Ma poate ajuta careva cu o schema pentru o aprindere electronica multiscanteie sau cu descarcare capacitiva ? (de preferat o schema testata prealabil)Multumesc anticipat. Link to comment
nikos Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 A aparut in revista Tehnium o asemenea schema. Nu imi amintesc acum numarul si anul in care a aparut dar cred 99,9% ca mai am aceasta revista in colectie. Daca ai rabdare un pic (sunt cam ocupat vre-o 2-3 zile) o voi cauta si am sa ti-o trimit. Link to comment
Guest AC Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 A aparut in revista Tehnium o asemenea schema. Nu imi amintesc acum numarul si anul in care a aparut dar cred 99,9% ca mai am aceasta revista in colectie. Daca ai rabdare un pic (sunt cam ocupat vre-o 2-3 zile) o voi cauta si am sa ti-o trimit.Poate reusesti sa o scanezi si sa o pui si aici pe forum? Ar fi minunat! Link to comment
nikos Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Am gasit schema de "Aprindere electronica multiscanteie", am scanat-o insa nu stiu sa o pun pe forum. Pentri cei interesati o pot trimite prin mail la cerere, incepand din aceasta seara, si poate fi pusa pe forum.[/url] Link to comment
Guest lucian_v Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 as dori si eu schema daca se poate. [email protected] multumesc Link to comment
Guest xeon Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 [email protected] Multumesc anticipat. Link to comment
diaconuliviu Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 In ce nr. al revistei e? Link to comment
nikos Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Schema de Aprindere electronica multiscanteie a aparut in revista Tehnium nr.3/1986 - pag.15 sub semnatura ing. Vasile Podasca. Link to comment
diaconuliviu Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 OK, multumesc; am revista acasa chiar la indemina-am senzatia ca ceva nu mi-a convenit la schema aia; ma uit si spun. Link to comment
diaconuliviu Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 M-am uitat pe schema lui V.Podasca. E destul de simpla numai ca as vrea o idee de modificare incit (fara buton manual) acel oscilator multiscinteie sa functioneze numai la turatia de relanti sau, sa zicem pina pe la 1200 rpm. In rest nu e justificata multiscinteia, aprinderea functioneaza si in regim mono f. bine la turatii mari-doar la rece si relanti ar fi utila acea multiplicare a scinteii. Link to comment
niq_ro Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 la http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html am gasit asa ceva: Synchronized multi-spark module (SMSM) for Electronic Ignition Devices (EID) author: Dumitrescu Danut :shock: si tot pe acolo la http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html este Electronic car ignition author: EDY Cornholio Link to comment
Recommended Posts