Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Și acum, după ce ți-ai luat din timp pentru a căuta codul acela pentru alții, o să apară misuraelectronic și o să țină o prelegere extrasa din al XII-lea congres cat e el de deștept in materie de piese și cât suntem noi de proșt... neinformați.

TOTAL GRESIT  , stimati tovarasi ...

Asa cum este poza postata initial , scrisul este lizibil -- chiar daca un pic Mai prost -- se vede foarte clar cum ca pinul nr 5 lipseste ...pinul lipsa este deci in partea de SUS a integratului ...

Din pacate pt circotasii de serviciu , la Cph5820 , pinul care lipseste este in partea de JOS a integratului...adica pinul nr 2 in numerotarea internationala  a  integratului  lipseste ...

Asa ca , domnilor circotasi ...va anuntz ca Mai aveti mult de sapat ca sa ajungeti sa stiti ceea ce eu am uitat deja ...chiar si de la Congresul Al 12 lea incoace ...:rzb

Edited by misuraelectronic

Fix ce spuneam :85

Te-ai "ostenit" doar să comentezi informațiile altora în loc să spui cu exactitate ce piese este că doar ești gurul semiconductorilor. Puteai macar întreba modelul echipamentului (uneori se găsesc scheme), ce notație avea pe PCB, in ce zona era / ce componente erau pe lângă ori o poza de calitate.

1--  informatiile  gresite  trebuie  corectate  inca  din  fasa , pentru  ca  sa  nu  trimitem  clientul  pe  piste  gresite ..cine  stie  ce  se  mai  poate  praji  prin  laptop  daca  se  monteaza  piese  aiurea , nu ? 

2--  nu  am  nevoie  de  aproape  nimic  din  cele  de  mai  sus  pentru  a  descoperi  integratul  corect ... asa  lucreaza  novicii , eu  sint  la  alt  nivel ...

nu  are  decit  5  pini , nu  e mare  brinza ...sa  puna  mina  userul  sa  extraga  de  pe  placa  dispunerea  corecta  a  pinilor  pe  o  coala  de  hirtie ,  apoi  intervine  experienta  de  viatza  si  in  2  timpi  si  3  miscari  voi  simti  direct  in  ADN   codul  corect  al  piesei ...:rzb

LE ...din  experienta  proprie ,  marcajele  cu  5  litere  sint  101%  circuite  integrate , nicidecum   tranzistoare ... sincer , asa , la  prima  strigare  si  fara  alte  info ,  eu  banuiesc ca  este  ori  un  controller  de  sursa  pwm ,  ori  un  step-down converter ...

Edited by misuraelectronic

43 minutes ago, misuraelectronic said:

TOTAL GRESIT  , stimati tovarasi ...

Asa cum este poza postata initial , scrisul este lizibil -- chiar daca un pic Mai prost -- se vede foarte clar cum ca pinul nr 5 lipseste ...pinul lipsa este deci in partea de SUS a integratului ...

Din pacate pt circotasii de serviciu , la Cph5820 , pinul care lipseste este in partea de JOS a integratului...adica pinul nr 2 in numerotarea internationala  a  integratului  lipseste ...

Asa ca , domnilor circotasi ...va anuntz ca Mai aveti mult de sapat ca sa ajungeti sa stiti ceea ce eu am uitat deja ...chiar si de la Congresul Al 12 lea incoace ...:rzb

Sunt carcotas ca incerc sa ajut?