sorintv Posted April 12 Share Posted April 12 (edited) Salutare! Scurt.Trec peste detalii. Am trebuit sa repar MB-ul separat, si am dezlipit si placuta cu touch-uri de pe rama transparenta. Am reparat MB-ul, si am curatat adezivul de pe placuta si de pe rama. Cu placuta in aer, lucreaza touch-urile, iar in rama deloc. Ce adeziv este ala, sau ce fel de scotch-dublu adeziv ? Am led de stand-by, si teleconda lucreaza (in rama). Edited April 12 by sorintv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuliantv Posted April 12 Share Posted April 12 pai zic eu curatati rama si nu lipiti,si testati doar cu placuta pozitionata pe locas,daca merge,atunci,lipiti doar pe margini pe exterior,cu prenandez cu silicon... daca nu lucreaza,e posibil sa fie plasticul matuit,murdar la suprafata, propietarul nu are telecomanda? sau e vre.un pretentios,motiv sa scoata ochii ca nu e treaba 100% ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorintv Posted April 12 Author Share Posted April 12 (edited) De doua am motat-o cu niste puncte de silicon (barete) topit cu pistol romanessc, pe margine. Proprietarul nu este pretentios, are tetecomanda, bine ca are led rosu, si lucreaza telecomanda. Pot sa-l predau asa. Dilema era a mea, de ce nu se mai receptioneaza " frecventa " degetului? Edit: Posibil cand am dezlipit placuta, cu o surubelnita lata, sa fii torsionat placuta, sau sa-ntrerup vreun traseu. Edited April 12 by sorintv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorintv Posted April 14 Author Share Posted April 14 (edited) Am rezolvat! Am lipit placuta cu banda dublu-adeziva 3M transparenta, cu care lipesc baretele cu leduri, si lucreaza prin rama. Edited April 14 by sorintv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts